Журавлина в'ялена, 500г
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 17320332
167,05 ₴/упаковка
150,35 ₴/упаковка
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
- +380 (98) 472-71-72Менеджер Ірина / Алла
- +380 (93) 185-03-93Менеджер Ірина / Алла
Журавлина в'ялена
Підпасти під солодкий гіпноз легко, коли в руках опиняється ця королева ягід. В її вінці яскраво сяють діаманти вітамінів С і В6, які допоможуть вам позбутися зайвого стресу та покращити стан шкіри. Вона дещо нахабна, але має право: її незрівнянний терпко-солодкий смак однаково добре пасує до десертів, каш та м’яса. Невагомий шар тростинного цукру робить ці ягідні половинки ще бажанішими та поживнішими!
Корисні властивості:
Вітамін С підвищує опірність організму інфекціям та стимулює синтез колагена, відповідального за пружність шкіри.
Вітамін В6 допомагає швидко подолати втому й стрес.
Дієтичні волокна покращують травлення.
Нормалізує артеріальний тиск.
КБЖУ на 100 г:
Калорії – 290 ккал
Жири – 1 г
Білки – 1 г
Вуглеводи – 75 г
Як використовувати:
30 г журавлини — швидкий спосіб втамувати голод між основними прийомами їжі.
Додайте ягоди до смажених чи тушкованих страв з курки, індички, свинини або яловичини, щоб насолодитися пікантними кисло-солодкими відтінками смаку.
Фруктові та овочеві салати разом з нею стають ще поживнішими!
Додайте журавлину до йогурту, кефіру, гарячого глінтвейну або чаю.
Використовуючи сухофрукти для створення соусів або дресингів, вам вдасться досягти пікантного багатошарового смаку.
Шоколадно-журавлинові енергетичні кульки
Інгредієнти:В'ялена журавлина — 100 г
Горішки (кедрові, волоські, фундук або мигдаль) — 50 г
Какао-порошок — 2 ст. ложки
Мед або сироп агави — 2 ст. ложки
Ванільний екстракт — 1 ч. ложка
Кокосова стружка для обвалювання
Замочіть журавлину в гарячій воді на 10-15 хвилин, вичавіть зайву вологу та просушіть ягоди.
Перемеліть горішки в блендері або кавомолці до стану дрібної крихти.
У великій мисці змішайте в'ялену журавлину, мелені горішки, какао-порошок, ванільний екстракт, мед або сироп агави. Перемішайте, доки суміш стане однорідною.
Відділіть невеликі порції суміші й зробіть з них кульки діаметром 2 см.
Обвалюйте кожну кульку в кокосовій стружці, щоб вона покрилася з усіх сторін.
Покладіть кульки на тарілку або тацю і залиште в холодильнику на 30-60 хвилин, щоб вони затверділи. Такі горішки не тільки смачні, але й дуже корисні!
Як зберігати:
В герметичному пакуванні чи контейнері, в сухому, прохолодному місці.
Як ми зберігаємо та фасуємо:
На складі з контрольованим рівнем вологості та тьмяним світлом, у прозорих зіп-пакетах.
З чим найчастіше беруть/cумісні:
З мигдалем, кеш’ю, фундуком, бразильським та волоським горіхом; в’яленим інжиром, імбиром, курагою, джекфрутом, папайєю, манго, динею; банановим фаджем; жувальним кокосом; вишневими та ківі цукатами; чіа, льоном, розторопшею; кокосовим згущеним молоком, арахісовою пастою; тертим какао, какао маслом; чаєм з серії “Мудрість природи”, фініковою кавою, кокосовою стружкою, какао.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Канада |
Вага | 500 г |
Культура | Журавлина |
Тип продукції | Сушені |
Користувальницькі характеристики | |
Висота | 100 мм |
Довжина | 100 мм |
Ширина | 100 мм |
Тип | Журавлина |
- Ціна: 150,35 ₴/упаковка