Псилліум порошок очистка 99,9%, 1 кг
- Немає в наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 28014439
852,80 ₴
Показати оптові ціни+380 (66) 123-97-44
Менеджер Ірина / Алла
- +380 (98) 472-71-72Менеджер Ірина / Алла
- +380 (93) 185-03-93Менеджер Ірина / Алла
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Псилліум майже не має власного смаку і на 80-85% складається з клітчаки, чим він і цінний. Особливо тому, що здебільшого (71%) це т.зв. розчинна клітковина, яка є відмінною їжею для корисної мікрофлори кишечника. Для порівняння – популярні вівсяні та пшеничні висівки містять лише 10-15% клітковини, причому лише 5% розчинної. Особливо Псиліум корисний для тих, хто дотримується LCHF-методу, адже, переходячи на низьковуглеводну їжу, багато хто недобирає розчинної клітковини, а це може призводити до розладів роботи кишечника.
У псиллиуме практично немає вуглеводів, що засвоюються, і це його знову вигідно відрізняє від вівсяних висівок, в яких вуглеводів більше 62 відсотків. Головна кулінарна властивість псиллиума, що робить його ключовим компонентом низьковуглеводної та безглютенової випічки – це його здатність вбирати вологу та перетворюватися на гелеподібну масу. Один грам чистого борошна силіуму вбирає 45 мілілітрів води.
Завдяки цій властивості псилліум відмінно скріплює тісто та надає випічці пористу повітряну структуру. Фактично, псилліум замінює собою клейковину (глютен), і це дуже важливо, адже всі популярні види низьковуглеводного борошна - кокосового, мигдального, кунжутного - не містять глютена і без псиллиума випічка з них виходить досить сухою і крихкою. До речі, Псіліум необов'язково використовувати тільки в LCHF-кулінарії. У Швеції Псіліум дуже популярний, його можна купити практично в будь-якому супермаркеті і його рекомендують додавати і в звичайну випічку для поліпшення структури тесту і підвищення вмісту клітковини.
В цілому, борошно подорожника безпечне навіть для вагітних і матерів-годувальниць, але ось кілька порад, як з ним правильно поводитися, щоб уникнути неприємностей:
- Додаючи псиллиум в тісто, дайте йому постояти 5-10 хвилин, щоб він увібрав вологу і ви змогли оцінити консистенцію тесту. Якщо дуже густе – додайте рідини.
– Якщо ви вживаєте продукти з псилліумом – пийте більше води. Що ніколи не завадить.
– У деяких людей можливі алергічні реакції
– У жодному разі не можна приймати псилліум як сухий порошок
Застосування:
Перемішати 1 столову ложку порошку в склянці води або соку і відразу ж вжити. Бажано ретельно перемішати
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Індія |
Користувальницькі характеристики | |
Культура | подорожник |
Вага | 1 |
Країна походження | Індія |
Висота | 100 мм |
Ширина | 100 мм |
Довжина | 100 мм |
Вага | 1 кг |
- Ціна: 852,80 ₴