Продавець EdoСhoc, Поділись Любов'ю! розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
10680 відгуків
Дякую за Ваш вибір💙💛

Привіт! Ваше замовлення дуже важливе дня нас! На цей момент у компанії не робочий час. Ваше замовлення буде оброблене найближчим робочим часом! Дякуємо, що ви з нами:) EdoChoc.com.ua

вул. Ізюмська 5, Київ, Україна
+380 (66) 123-97-44
+380 (98) 472-71-72
Edochoс

Олія дерева Ши, не рафіноване, 1кг

  • Немає в наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 807125961

676 

Показати оптові ціни
+380 (66) 123-97-44
Менеджер Ірина / Алла
  • +380 (98) 472-71-72
    Менеджер Ірина / Алла
  • +380 (93) 185-03-93
    Менеджер Ірина / Алла
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Олія дерева Ши, не рафіноване, 1кг
Олія дерева Ши, не рафіноване, 1кг
676 
Немає в наявності
+380 (66) 123-97-44
Менеджер Ірина / Алла
  • +380 (98) 472-71-72
    Менеджер Ірина / Алла
  • +380 (93) 185-03-93
    Менеджер Ірина / Алла
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Масло ши або ж олія каріте — це (як ти вже здогадалася) густа масляниста речовина, яку отримують із горіха однойменного африканського дерева. Воно багате на вітамін A, який є потужним антиоксидантом, вітамін E, що може уповільнювати процес старіння клітин шкіри, та вітамін F, який сприяє регенерації шкіри та волосся. Масло ши також захищає від шкідливих сонячних променів. Воно здавна використовувалося в медицині та косметології. Спробуй використовувати масло ши в якостi шампуня для волосся и результат тобi точно сподобається.


Олія ши має різноманітні корисні властивості:

  • Зволоження: масло ши містить олеїнову кислоту, завдяки якій, за твердженням фахівців, шкіра швидше вбирає косметичні засоби, стаючи зволоженою та еластичною. Ті, хто регулярно користується маслом ши, стверджують, що з ним шкіра стає більш м’якою та гладенькою!
  • Боротьба з ознаками старіння: олія каріте містить багато жирних кислот, потрібних організму для вироблення колагену, що зміцнює шкіру та зменшує зморшки.
  •  Заспокійливий ефект: дослідження показали, що масло ши може зменшити запалення шкіри, тому це корисний продукт для подразненої або схильної до появи вугрів шкіри.
  • Захист від сонця: олія ши захищає від ультрафіолетових променів (SPF 6), містить вітамін E, який, як було доведено, нейтралізує шкідливий вплив сонця. Примітка: ми не рекомендуємо тобі покладатися лише на масло; завжди додатково застосовуй сонцезахисний засіб під час тривалого перебування на сонці.
  •  Універсальність: масло ши має безліч видів застосування: від бальзаму для губ до масла для тіла. Переглянь наші пропозиції нижче! У деяких країнах світу його навіть їдять, хоча існують сумніви, що при цьому переважає – користь чи шкода. Перш ніж його вживати, проконсультуйся з лікарем, оскільки деякі дослідження показали, що олія каріте може погіршувати травлення.
  • Натуральне та дешеве: сире масло ши можна купити за низькою ціною, тому продукти, що його містять, зазвичай теж не дуже дорогі.
Основні
ВиробникВласне виробництво
Країна виробникУкраїна
Вага1000 г
ТипНерафінована
Користувацькі характеристики
Вид маслаши
Країна походженняУкраїна
  • Ціна: 676 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner