Курага Афганістан, 1 кг
- Немає в наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 17320337257
257 ₴
Показати оптові ціни- +380 (98) 472-71-72Менеджер Ірина / Алла
- +380 (93) 185-03-93Менеджер Ірина / Алла
Курага, Афганістан
Солодко-кислуватий смак, м’яка й соковита текстура — це все про курагу з Афганістану. Місцеві фермери, як зіницю ока, оберігають традиції вирощування абрикосів, а субтропічний клімат сприяє якісному сушінню фруктів. Ця курага має легкі медові нотки, що робить її чудовим варіантом для перекусу. Продукту притаманний високий вміст клітковини, тому він вправно тримає здоровий рівень цукру та холестерину. Ось чому курага дуже цінна для людей, схильних до хвороб судин та серця. Зробіть внесок у своє гарне самопочуття на довгі роки вже сьогодні!
Корисні властивості:
Нормалізує тиск та зміцнює серце.
Покращує роботу кишківника та позбавляє закрепів.
Вітаміни А та С зберігають гостроту зору.
Вітаміни групи В покращують функціонування нервової системи.
КБЖУ на 100 г:
Калорії — 240 ккал
Жири — 0,5 г
Білки — 3 г
Вуглеводи — 63 г
Як використовувати:
Запросіть цей самодостатній смаколик на свій перекус — і ви до самого вечора забудете про втому та голод.
Чудова начинка для пухкого ароматного хліба, булочок, печива, кексів та кремових десертів.
Корисний та смачний додаток до ранкової тарілочки каші або салату.
Солодка нота, яка допоможе створити незабутній плов.
Соуси та маринади на основі подрібненої кураги пікантно підсолоджують страви з м’яса та риби.
Сирки з курагою та медом
Інгредієнти:150 г кураги
200 г м’якого сиру
1 чайна ложка ванільного екстракту
70 г будь-яких горіхів
200 г чорного або молочного шоколаду в дропсах
1 столова ложка рослинної олії або вершкового масла
Спосіб приготування:
Замочіть курагу в гарячій воді на 10–15 хвилин. Після цього процідіть зайву вологу.
У мисці змішайте сир із медом та ванільним екстрактом до однорідності.
Додайте до суміші подрібнену курагу та горіхи.
З допомогою ложки сформуйте невеликі кульки чи ковбаски, відправте в морозилку на 30 хвилин.
Тим часом розтопіть шоколад разом з олією в мікрохвильовій печі або на водяній бані, помішуючи час від часу, доки шоколад не стане гладеньким і рівномірно розподіленим. Додайте ванільний екстракт і сіль.
Дістаньте застиглі сирки та повністю їх занурте в топлений шоколад. Викладіть їх на великій тарілці, покритою харчовою плівкою або пергаментом. Після чого відправте в холодильник на 30–60 хвилин.
Як зберігати:
У герметичному пакуванні або контейнері, у сухому, прохолодному місці. У спекотну погоду курагу краще зберігати в холодильнику, щоб уникнути бродіння.
Як ми зберігаємо та фасуємо:
На складі з контрольованим рівнем вологості та тьмяним світлом, у прозорому зіп-пакеті.
Із чим найчастіше беруть/cумісні:
Мигдаль, кеш’ю, фундук, бразильський та волоський горіх; в’ялена журавлина, інжир, імбир, джекфрут, папая, манго, гібіскус, диня; банановий фадж; жувальний кокос; цукати з ананасів, вишень та ківі; чіа, льон, розторопша; кокосове згущене молоко, арахісова паста; терте какао, какао-масло та какао-порошок; цільнозернове, кокосове та горіхове борошно.
Розповсюджені питання:
Афганська курага, як і більшість помаранчевих сортів, обробляється сіркою. Це робиться задля подовження терміну зберігання, а також для
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Афганістан |
Культура | Абрикос |
Вага | 1 г |
Користувальницькі характеристики | |
Тип продукції | В'ялені |
Тип | Курага |
- Ціна: 257 ₴