Мигдаль сирий золотий 25/27 США, 500г
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 28012921
296,70 ₴/упаковка
267,03 ₴/упаковка
Показати оптові ціни- +380 (98) 472-71-72Менеджер Ганна
- +380 (93) 185-03-93Менеджер Ганна
Мигдаль сирий золотий 25/27, США
Бути здоровим — це смачно та легко! Доказ тому ніжно-солодкий та трохи гіркий присмак золотого мигдалю. Запаморочливий коктейль з кальцію, калію, фосфору, вітамінів групи В, Е, Омега-6 та Омега-9 кислот, потурбується, щоб ви почували себе енергійніше та стійко давали відсіч буденним викликам життя. Високий вміст білка робить цей суперфуд чудовою альтернативою м’яса, а також незамінним супутником для спортсменів і людей, що слідкують за своєю вагою.
Корисні властивості:
Олеїнова кислота та фітостероли знижують рівень холестерину в крові та ризик серцево-судинних захворювань.
Дієтичні волокна нормалізують рівень цукру.
Подовжує відчуття ситості та підвищує продуктивність.
Цинк, селен та вітамін Е поліпшують імунітет.
Магній, кальцій та біотин зміцнюють кістки, волосся та нігті.
КБЖУ на 100 г:
Калорії - 576 ккал
Жири – 49 г
Білки – 21 г
Вуглеводи – 22 г
Як використовувати:
Щоб горіхи повніше розкрили свій смак, ви можете їх попередньо обсмажити.
Мигдаль - універсальний перекус та смачний додаток до мюслів, йогуртів, смузі та салатів.
З мигдалю легко самостійно приготувати борошно для хрумкої випічки або ж домашнє безлактозне молоко, рецептом якого ми прагнемо з вами поділитися.
Мигдалеве молоко
Інгредієнти:
150 г мигдалю
1 літр води (приблизно 4 склянки)
опціонально: ванільний екстракт, мед, дрібка солі або кориці
Спосіб приготування:
Ретельно промийте горіхи, залийте їх 400 мл води кімнатної температури та залиште настоюватися на 8-12 годин.
Злийте рідину і покрийте горіхи трьома склянками свіжої води.
Все разом подрібніть блендером впродовж 2 хвилин до однорідної пастоподібної маси.
Процідіть молоко через марлю або сито.
Макуху повторно залийте водою і перемеліть блендером.
Профільтруйте нову порцію напою та змішайте з попередньою.
Додайте за бажанням трохи меду, ванільного екстракту, солі або кориці.
Макуху, що залишилися, можна висушити, щоб використовувати для приготування каш, випічки або коктейлів. Молоко зберігати в холодильнику 3-4 дні.
Як зберігати:
В герметичному контейнері, у прохолодній шафі або холодильнику. Потрапляння вологи та постійна дія сонячних променів можуть призвести до псування мигдалю.
З чим найчастіше беруть/cумісні:
З курагою, родзинками, журавлиною, фундуком, чіа, льоном, з кокосовою згущенкою, тертим какао та какао порошком, з кокосовим та цільнозерновим борошном, ванільним екстрактом.
Розповсюджені питання:
Позначка 25/27 вказує на калібр горіхів, який визначається кількістю ядер на фунт ваги (454 г).
В асортименті нашого магазину два сорти мигдалю - золотий та карамель, тому наших клієнтів часто турбує питання про їх ключові відмінності. Шкірка золотого мигдалю має світліший відтінок, а сам горіх ніжніший за смаком та текстурою. Карамель має виражену гірчинку з нотою деревини. Через більшу твердість його частіше використовують в кондитерській справі для створення пластівців.
Основні | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | США |
Тип | Мигдаль |
Фасовка | Пакет |
Вага | 0.5 г |
Тип обробки | Сирий |
Користувальницькі характеристики | |
Висота | 100 мм |
Ширина | 100 мм |
Довжина | 100 мм |
- Ціна: 267,03 ₴/упаковка