Продавець EdoСhoc, Поділись Любов'ю! розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
12257 відгуків
Дякую за Ваш вибір💙💛

Привіт! Ваше замовлення дуже важливе дня нас! На цей момент у компанії не робочы години. Ваше замовлення буде оброблене найближчим робочим часом! Дякуємо, що ви з нами:) EdoChoc.com.ua

Ізюмсмька 5, Київ, Україна
+380 (66) 123-97-44
+380 (98) 472-71-72
Edochoс

Пекан смажений неочищений, в шкаралупі, 1 кг

-10%
  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 17069670

742,73 ₴/упаковка

668,46 ₴/упаковка

Показати оптові ціни
+380 (66) 123-97-44
Менеджер Ірина / Алла
  • +380 (98) 472-71-72
    Менеджер Ірина / Алла
  • +380 (93) 185-03-93
    Менеджер Ірина / Алла
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Пекан смажений неочищений, в шкаралупі, 1 кг
Пекан смажений неочищений, в шкаралупі, 1 кг
742,73 ₴/упаковка668,46 ₴/упаковка
Готово до відправки
+380 (66) 123-97-44
Менеджер Ірина / Алла
  • +380 (98) 472-71-72
    Менеджер Ірина / Алла
  • +380 (93) 185-03-93
    Менеджер Ірина / Алла
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Легко відчути себе шаленою білочкою, коли в руках опиняється такий скарб. Відразу хочеться сховати його подалі від чужих очей і смакувати якомога довше! Тому ще цей дарунок природи не тільки смачний, але й надзвичайно цінний для вашого здоров’я. За тонкою шкаралупою прихована ціла аптека корисних жирів, макро- і мікроелементів: Омега-3 та Омега-6 кислоти, калій, кальцій, цинк, марганець та залізо. Вони допоможуть вам нормалізувати рівень інсуліну, холестерину та тиск, а також потурбуються, щоб ваші зуби та кістки стали міцнішими. А пікантний горіховий смак з легкими карамельно-ванільними нотами надихне вас на втілення нових кулінарних вражень!

Корисні властивості:


  • Нормалізує тиск, рівень глюкози та холестерину в крові.

  • Завдяки високому вмісту марганцю підвищує опірність організму до вірусів.

  • Знижує ризик утворення жовчнокам'яної хвороби.

  • Поліпшує травлення та роботу кишківника. 

  • Кальцій, магній та фосфор сприяють зміцненню кісток та зубів.

  • Покращує пам’ять та когнітивні функції мозку.


КБЖУ на 100 г:

Калорії  – 700 ккал

Жири – 70 г

Білки – 9 г

Вуглеводи – 15 г

Як використовувати:

  • Чудовий перекус на всі випадки життя! Гармонійно смакує з сухофруктами, медом або сиром.

  • Як інгредієнт печива, пирогів, мюслів та салатів додає хрумкості та корисних жирів, що особливо важливо для покупців, які намагаються слідувати принципу здорової Гарвардської тарілки.

Як зберігати:

У герметичній упаковці або контейнері, щоб уникнути вологості і виникнення плісняви. Якщо ви плануєте зберігати горіхи тривалий час, краще покласти їх у холодильник — це допоможе запобігти окисленню жирів.

Як ми зберігаємо та фасуємо:

На складі з контрольованим рівнем вологості та тьмяним світлом, у заводському вакуумному пакуванні.

З чим найчастіше беруть/cумісні:

З різними видами безглютенового борошна (кокосовим, мигдалевим, кукурудзяним, з грецького горіха, рисовим), з підсолоджувачами (сироп агави або топінамбура), з ванільним екстрактом, сухофруктами (курагою, чорносливом, журавлиною), з горіхами (мигдалем, фундуком, волоським горіхом, макадамією), з насінням (чіа, льоном, очищеним та неочищеним насінням коноплі, розторопшею), крупами (кіноа, амарантом).

Розповсюджені питання:

Хоч шкарлупа пекану досить тонка, але зламати її голими руками буде складно. Якщо у вас в квартирі є плоскогубці, цей процес пройде значно легше! Затисніть горіх між робочими поверхнями інструменту і стискайте, доки він не розколеться.

Основні
ВиробникВласне виробництво
Країна виробникСША
ТипПекани
ФасовкаПакет
Вага1 г
Тип обробкиСмажений
Користувальницькі характеристики
Висота100 мм
Ширина100 мм
Довжина100 мм
ТермообробкаСмажений
  • Ціна: 668,46 ₴/упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner