Рис нешліфованний бурий, 1 кг
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 19891793
97,76 ₴/упаковка
87,98 ₴/упаковка
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
- +380 (98) 472-71-72Менеджер Ірина / Алла
- +380 (93) 185-03-93Менеджер Ірина / Алла
Рис допомагає організму налагодити обмінні процеси, завдяки чому лікарі і дієтологи часто рекомендують його при таких захворюваннях, як ожиріння, алергії різної етіології, цукровий діабет, порушення серцево-судинної системи. У світовому рейтингу найкорисніших для здоров'я продуктів бурий рис займає 17 місце.
Особливу рідка речовина в шарі субалейрона між самим зерном і його коричневою оболонкою містить багато харчових волокон і олігосахаридів, завдяки чому захищає серцевий м'яз від пошкоджень однієї з різновидів білка (ангіотензин), який сприяє звуженню артерій, ніж провокує розвиток гіпертонічної хвороби.
Цей факт, відкритий американськими вченими, підтверджують їх японські колеги. Результати досліджень шару субалейрона показують, що в Японії, де нешліфований рис є основною їжею населення, серцеві захворювання значно менше поширені в порівнянні з країнами, де бурий рис менш популярний. Японці, з'їдають мінімум одне блюдо на основі рису протягом дня, набагато рідше страждають від підвищеного тиску.
У нешліфований рисі міститься також гамма-орізанол - речовина, здатне скорочувати засвоєння холестерину з їжі і прискорювати процес виведення його з організму надлишків. Крім того, коричневий рис - незамінний продукт для відновлення здоров'я після хвороб, операцій і в період сезонного авітамінозу.
За консистенцією рис нешліфований більш жорсткий, що збільшує час його варіння в два рази (до 40-50 хвилин). Це дозволяє йому зберігати форму, купувати ніжну текстуру і крихкість (calorizator).
Процес приготування виглядає наступним чином:
- залити 1 стакан нешліфований рису холодною водою і залишити на годину;
- довести до кипіння 3 склянки води, засипати вимочений і промитий рис, посолити (приблизно ½ ч. ложки солі) варити рис на мінімальному вогні при відкритій кришці близько 5 хвилин, а потім ще 30 хвилин при закритій (не заважати);
- вогонь вимкнути, накрити рушником і дати РІСУ «дійти» ще 10-15 хвилин.
Щоб нешліфований рис варений був смачнішим, його можна зварити на м'ясному або овочевому бульйоні.
Основні | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Таїланд |
Вид крупи | Рисова |
Колір | Коричневий |
Користувальницькі характеристики | |
Вага | 1000 |
Висота | 100 мм |
Довжина | 100 мм |
Ширина | 100 мм |
Вага | 1 кг |
- Ціна: 87,98 ₴/упаковка