Мигдаль в шкаралупі Преміум смажений, 500г

- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 28007030
522 ₴/упаковка
469,80 ₴/упаковка
Показати оптові ціни- +380 (98) 472-71-72Менеджер Ганна
- +380 (93) 185-03-93Менеджер Ганна
Мигдаль в шкаралупі, Преміум, смажений
Якщо ви сповідуєте давню народну мудрість “хочеш зробити щось добре - зроби це сам”, то ви не будете розчаровані цим горіхом! Мигдаль у шкарлупі зберігає свою свіжість та поживні властивості довше, ніж очищений. Тверда оболонка захищає ядра від впливу світла, вологи та кисню, щоб ви могли сповна насолодитися його ніжним горіховою смаком, підкресленим пікантною гірчинкою. Загін корисних речовин, на чолі з Омега-3 та Омега-6 жирними кислотами, потурбується, щоб ваше серце працювало злагоджено, а пам’ять та продуктивність були нависоті!
Корисні властивості:
Знижує рівень холестерину в крові та ризик серцево-судинних захворювань.
Нормалізує рівень цукру.
Подовжує відчуття ситості та підвищує продуктивність.
Цинк, селен та вітамін Е поліпшують імунітет.
Магній, кальцій та біотин зміцнюють кістки, волосся та нігті.
КБЖУ на 100 г:
Калорії - 650 ккал
Жири – 55 г
Білки – 25 г
Вуглеводи – 25 г
Як використовувати:
Щоб горіхи повніше розкрили свій смак, ви можете їх попередньо обсмажити.
Мигдаль - універсальний перекус та смачний додаток до мюслів, йогуртів, смузі та салатів. А ось і рецепт одного з них, який навряд чи залишить вас байдужими.
Зелений салат зі смаженим мигдалем та авокадо
Інгредієнти:
Авокадо - 1 шт.
Мигдаль - 50 г
Листя салату (наприклад, лолло-россо або салат романо) - 100 г
Червона цибуля - 1/2 шт.
Оливкова олія - 2 ст. ложки
Лимонний сік - 1 ст. ложка
Сіль і перець за смаком
Спосіб приготування:
Червону цибулю наріжте тонкими півкільцями.
Авокадо очистіть і наріжте на невеликі шматочки.
У великій мисці об'єднайте всі вищезгадані компоненти з мигдалем та перемішайте.
Додайте оливкову олію і лимонний сік. Посоліть і поперчіть на свій смак. З такого салату приємно і корисно починати ранок: він багатий на калій, магній та вітамін В9, тому сприяє нормалізації кров’яного тиску та глюкози в крові.
Як зберігати:
В герметичному контейнері, у прохолодній шафі або холодильнику. Потрапляння вологи та постійна дія сонячних променів можуть призвести до псування мигдалю.
З чим найчастіше беруть/cумісні:
З курагою, родзинками, журавлиною, фундуком, чіа, льоном, з кокосовою згущенкою, тертим какао та какао порошком, з кокосовим та цільнозерновим борошнои, ванільним екстрактом.
Основні | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | США |
Тип | Мигдаль |
Фасовка | Пакет |
Вага | 0.5 г |
Тип обробки | Смажений |
Користувальницькі характеристики | |
Висота | 100 мм |
Ширина | 100 мм |
Довжина | 100 мм |
Термообробка | Смажений |
- Ціна: 469,80 ₴/упаковка