Мигдальні пластівці без арахісу, 500г
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 28013048
305,73 ₴/упаковка
275,16 ₴/упаковка
Показати оптові ціни- +380 (98) 472-71-72Менеджер Ганна
- +380 (93) 185-03-93Менеджер Ганна
Мигдалеві пластівці без арахісу
На мить уявіть собі кондитерську, що парує запаморочливими ароматами витончених десертів. На вітрині вишукувалися різнобарвні тістечка, пухкенькі булочки та глазуровані профітролі, але вашу увагу, ніби магнітом, притягує тільки він — пухкий золотобокий круасан, прикрашений чи то лапатим снігом, чи то ангельським пилом. “Що це зверху?” - цікавитесь у продавчині. “Мигдалеві пластівці”, - всміхається привітна дівчина і пропонує скуштувати це 7 чудо світу солодеників. На жаль, апетитний сон перериває неприємний дзвін будильника, залишаючи по собі фантом ніжного ванільно-горіхового смаку хрумких пластівців. Ми потурбувалися, щоб ваші кондитерські фантазії стали реальністю, тому пропонуємо виключно свіжі, добірні та бездоганні за текстурою слайси.
Корисні властивості:
Тріо з магнію, кальцію та калію слугує зміцненню кісток та м’язів, в тому числі, серцевого.
Є відмінним джерелом клітковини, яка покращує перистальтику кишківника та перетравлення їжі загалом.
Альтернативний інгредієнт корисної випічки для людей з целіакією або іншими формами непереносимості глютену.
КБЖУ на 100 г:
Калорії - 500 ккал
Жири – 30 г
Білки – 15 г
Вуглеводи – 40 г
Як використовувати:
Для декорування кексів, печива, тортів, тістечок та інших видів випічки. В деяких рецептах мигдалеві пластівці змішують з тістом: вони додають текстуру та аромат мигдалю.
З тієї ж причини вони чудово збагачують смакові можливості салатів, гарнірів, снеків та смузі. Далі пропонуємо вам скористатися рецептом особливого та корисного пригощення.
Безглютенове мигдалеве печиво
Інгредієнти:
250 г мигдалевого борошна
150 г цукру
3 яєчні білки
цедра 1 лимону
кілька крапель ванільного екстракту або амаретто
50 г мигдалевих пластівців
Спосіб приготування:
Змішайте мигдалеве борошно з цукром та цедрою лимона.
Окремо збийте білки до стійких піків і об’єднайте їх з мигдалевою масою.
Додайте ванільний екстракт або амаретто, щоб аромат випічки був ще п’янкішим.
Сформуйте 12-14 кульок діаметром 2 см кожна та легкими вдавлюючими рухами прикрасьте їх мигдалевими слайсами.
Вистеліть деко пергаментом та випікайте печиво 15 хвилин у духовій шафі при температурі 180°C до утворення рум’яної скоринки. Цей смак ви навряд чи забудете!
Як зберігати:
Краще пересипати мигдалеві пластівці у герметичний контейнер з міцного пластику або скла. Постійна дія сонячних променів, тепла та вологи можуть спричинити окислення, заплісневіння та погіршення смаку. Найкраще для зберігання слайсів підійде місце в закритій шафі або холодильнику, але ні в якому разі не в морозильній камері.
Як ми зберігаємо/фасуємо:
На складі з контрольованим рівнем вологості та тьмяним світлом, у прозорому зіп-пакуванні.
З чим найчастіше беруть/сумісні:
З різними видами безглютенового борошна та супутніми інгредієнтами для створення корисної кондитерки: мигдалевим, кокосовим, рисовим, гарбузовим, гречаним, а також з какао, ванільним екстрактом, журавлиною, курагою та цукатами вишні.
З іншими суперфудами для створення здорових перекусів та смузі: льон, чіа, сухе кокосове молоко, порошок спіруліни.
Основні | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | США |
Тип | Мигдаль |
Фасовка | Пакет |
Вага | 0.5 г |
Тип обробки | Сирий |
Користувальницькі характеристики | |
Висота | 100 мм |
Ширина | 100 мм |
Довжина | 100 мм |
Термообробка | Сірий |
- Ціна: 275,16 ₴/упаковка