Макадамія НЕ очищена, 500г

- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 28006814
252,52 ₴/упаковка
227,27 ₴/упаковка
Показати оптові ціни- +380 (98) 472-71-72Менеджер Ганна
- +380 (93) 185-03-93Менеджер Ганна
Макадамія неочищена
Кожний етап ласування макадамією скидаєтся на особливий естетичний ритуал, який змусить вас почуватися персонажем казки, якому відкрилася магія простих речей. Перший етап насолоди – тактильний: легким порухом металевого ключа ви відкриваєте горішок, як чарівну скриньку зі скарбами. Другий – смаковий: перлина солодкого горіха з тонкими кокосово-ванільними нотками ніжно пестить смакові рецептори і змушує хотіти ще. До того ж цей горіх не тільки смачний, але й надзвичайно цінний, що підтверджено його багатовіковим використанням не тільки в кулінарії, але і в косметології.
Корисні властивості:
- Олеїнова кислота сприяє нормалізації рівня холестерину, знижує ризик розвитку атеросклерозу та гіпертензії.
- Завдяки високому вмісту жирів та білків швидко тамує голод та подовжує відчуття ситості.
- Вітамін Е та цинк допомагають покращити стан шкіри, нігтів та волосся.
- Антиоксиданти поліпшують пам’ять та продуктивність.
- Зміцнює імунну систему.
КБЖУ на 100 г:
Калорії - 718 ккал
Жири – 75 г
Білки – 7 г
Вуглеводи – 13 г
Як використовувати:
- Сирою або обсмаженою. Після термічної обробки смак та аромат макадамії стають ще глибшими. Смажена макадамія особливо пасуватиме до страв з овочів, рисом або куркою.
- Перемелена макадамія в складі рецептів печива та кексів надає повітряної хрумкості та неповторного горіхового присмаку.
- Мюслі, граноли, морозиво, йогурти, оладки, фруктові салати… Не стримуйте свою фантазію! А якщо ваші ідеї вичерпалися, то пропонуємо цей простий та смачний рецепт!
Макадамієві мафіни з бананами
Інгредієнти:
· 2 банани
· 100 г цукру
· 80 г вершкового масла
· 1 яйце
· 200 г борошна
· 1 чайна ложка розпушувача
· 80 г подрібненої макадамії
Спосіб приготування:
1. Розтопіть масло і змішайте з цукром.
2. Додайте яйце, подрібнені банани, борошно, розпушувач та перемелені горіхи. Доведіть масу до однорідної констистенції.
3. Розлийте тісто у форми для кексів та випікайте у духовці при температурі 180 °С, протягом 20-25 хвилин.
Як зберігати:
Макадамію краще зберігати в герметично закритому контейнері прохолодному та сухому місці, такому як холодильник або темна шафа. Уникайте зберігання в місцях з високою вологістю або температурою, оскільки це може призвести до псування або окислення горішків. Уникайте зберігання макадамії поруч із продуктами, які мають сильний запах, такими як цибуля чи часник, оскільки горіхи можуть поглинути запахи.
Як ми зберігаємо та фасуємо:
На складі з контрольованим рівнем вологості та тьмяним світлом, у вакуумному заводському пакуванні.
З чим найчастіше беруть/cумісні:
З курагою, родзинками, журавлиною, мигдалем, фундуком, чіа, льоном, з кокосовою згущенкою, тертим какао та какао порошком, з кокосовим, цільнозерновим або мигдалевим борошном.
Розповсюджені питання:
В кожному пакуванні є індивідуальний металевий ключик для зручного відкривання горіхів.
Основні | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | США |
Фасовка | Пакет |
Вага | 500 г |
- Ціна: 227,27 ₴/упаковка