Продавець EdoСhoc, Поділись Любов'ю! розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
11313 відгуків
Дякую за Ваш вибір💙💛

Привіт! Ваше замовлення дуже важливе дня нас! На цей момент у компанії не робочы години. Ваше замовлення буде оброблене найближчим робочим часом! Дякуємо, що ви з нами:) EdoChoc.com.ua

Изюмская 5, Київ, Україна
+380 (66) 123-97-44
+380 (98) 472-71-72
Edochoс

Ананас цукат, кольорові кубики, 1 кг

-10%
  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 17323881

255 ₴/упаковка

229,50 ₴/упаковка

Показати оптові ціни
+380 (66) 123-97-44
Менеджер Ірина / Алла
  • +380 (98) 472-71-72
    Менеджер Ірина / Алла
  • +380 (93) 185-03-93
    Менеджер Ірина / Алла
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Ананас цукат, кольорові кубики, 1 кг
Ананас цукат, кольорові кубики, 1 кг
255 ₴/упаковка229,50 ₴/упаковка
Готово до відправки
+380 (66) 123-97-44
Менеджер Ірина / Алла
  • +380 (98) 472-71-72
    Менеджер Ірина / Алла
  • +380 (93) 185-03-93
    Менеджер Ірина / Алла
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Цукати.

Фрукти збирають до того, як вони повністю дозріють, щоб отримати максимальну користь. Традиційний процес зацукровування фруктів - це бланшування фруктів для пом'якшення, а потім їх замочування в концентрованих сиропах. Процес замочування фруктів в сиропі запобігає зростання мікроорганізмів, що розмножуються через створення несприятливого осмотичного тиску. Сиропи нагріваються до точних температур, щоб запобігти карамелізації або кристалізації. Цей традиційний метод використовується для тендітних або швидкопсувних фруктів і займає два місяці. Швидкий і безперервний метод займає в середньому один тиждень і застосовується для більш витривалих плодів. Після того, як плоди зливають, їх сушать.

Фрукт розрізають на більш дрібні шматочки і поміщають в нагрітий цукровий сироп, який вбирає вологу з фруктів. Період часу, необхідний для процесу консервації, залежить від розміру і виду фруктів, тобто від декількох днів до декількох місяців.


Оскільки під час процесу зневоднення використовується тепло, ананас втрачає велику частину своїх поживних речовин при сушінні. Водорозчинні вітаміни, такі як вітамін С, швидко псуються, як і мінерали, такі як калій і кальцій, які мають тенденцію падати як мінімум на 50 відсотків.

Однак сушений ананас зберігає вміст цукру і містить в два-три рази більше калорій, ніж сирий ананас. В якості перекусу це ефективний знежирений спосіб швидко набратися енергії, але якщо ви намагаєтеся стежити за своєю вагою або рівнем цукру в крові, помірне вживання свіжих ананасів або фруктів з низьким вмістом цукру буде більш здоровим варіантом.

Основні атрибути
ВиробникВласне виробництво
Країна виробникТаїланд
Тип продукціїЦукати
КультураАнанас
Вага1000 г
Користувальницькі характеристики
Висота100 мм
Ширина100 мм
Довжина100 мм
ТипАнанас
  • Ціна: 229,50 ₴/упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner