Фісташки очищені, Іран, 500г
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 28038632
706,75 ₴/упаковка
636,08 ₴/упаковка
Показати оптові ціни- +380 (98) 472-71-72Менеджер Ірина / Алла
- +380 (93) 185-03-93Менеджер Ірина / Алла
Іранські фісташки відомі на весь світ своєю природною солодкістю, великим розміром та насиченим горіховим смаком. Переконайтеся в цьому і ви! З цим продуктом ваші звичні страви заграють новими екзотичними барвами, а самопочуття покращиться — досить додати до щоденного раціону всього лише 30 г запашних ядер. Вченими Пенсільванського університету доведено, що ця корисна звичка здатна знизити рівень “поганого” LDL-холестерину на 10-12%, що в перспективі позитивно вплине на міцність ваших судин та серця. А вітаміни групи В потурбуються, щоб стресові ситуації не псували вашу концентрацію і пам’ять. Крокувати світлою стороною життя легше, коли в кишені є жменя апетитних фісташок!
Корисні властивості:
На 20% складаються з білка, тому швидко втамовують апетит і сприяють зміцненню м’язів.
Омега-3 та Омега-6 жирні кислоти вирівнюють рівень холестерину та підтримують здоров’я серця.
Магній, фосфор, калій та цинк збільшують щільність кісток та покращують регуляцію артеріального тиску.
Вітамін В6 підтримує нервову систему.
КБЖУ на 100 г:
Калорії – 562 ккал
Жири – 46 г
Білки – 20 г
Вуглеводи – 27 г
Як використовувати:
Як смачний перекус чи закуску, щоб відпочити та набратися сил.
Очистіть та подрібніть фісташки, щоб додати їх до рису, кускусу, випічки, соусу песто, фруктового або овочевого салату для насиченого смаку та гіпнотичної хрусткості.
Фісташкова крихта – чудова заміна панірувальних сухарів для страв з курки та ягняти.
Рецепт домашнього фісташкового морозива
Інгредієнти:
150 г фісташок
100 г тростинного цукру або 75 г ксилітолу
500 мл молока
1 чайна ложка ванільного екстракту
250 мл сметани або вершків (35% жирності)
вафельні стаканчики або контейнери для морозива
Спосіб приготування:
Розігрійте пательню без олії на середньому вогні. Додайте фісташки і смажте їх протягом 3-5 хвилин, часто помішуючи, доки вони повністю не розкриють свій аромат. Дайте їм трохи охолонути.
Помістіть горіхи разом з цукром або цукрозамінником в блендер, подрібніть до утворення крихт. Додайте 250 мл молока і збийте до утворення гладкої пасти.
У великій чавунній каструлі нагрійте решту молока та сметану (або вершки) на помірному вогні, не доводячи до кипіння. Додайте ванільний екстракт.
Влийте пюре з фісташок до суміші з молоком і сметаною. Добре змішайте. Зніміть з вогню і дайте суміші охолонути до кімнатної температури.
Розфасуйте суміш по контейнерах або вафельних стаканчиках для морозива, залиште в морозилці на 3-4 години. Готове морозиво можна прикрасити ягодами або подрібненими фісташками.
Як зберігати:
В герметичному пакуванні або контейнері, в сухому, прохолодному місці. Ідеальна температура для зберігання — від 0 до 10°C. Уникайте інтенсивної дії сонячних променів та підвищеної вологості, щоб вберегти горіхи від окислення та плісняви.
Як ми зберігаємо та фасуємо:
На складі з контрольованим рівнем вологості та тьмяним світлом, у заводському акуванні.
З чим найчастіше беруть/cумісні:
З мигдалем, кеш’ю, арахісом, волоським та бразильським горіхом; з курагою, родзинками, чорносливом, журавлиною, ананасовими та вишневими цукатами; чіа, льоном, коноплею, розторопшею; цільнозерновим, кокосовим, мигдалевим та рисовим борошном; з кокосовим згущеним молоком або арахісовою пастою.
Основні | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Іран |
Тип | Фісташки |
Фасовка | Пакет |
Вага | 0.5 г |
Тип обробки | Сирий |
Користувальницькі характеристики | |
Висота | 100 мм |
Ширина | 100 мм |
Довжина | 100 мм |
- Ціна: 636,08 ₴/упаковка