Мигдаль сирий карамель США, 500г
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 28012959
245,10 ₴/упаковка
220,59 ₴/упаковка
Показати оптові ціни- +380 (98) 472-71-72Менеджер Ганна
- +380 (93) 185-03-93Менеджер Ганна
Мигдаль сирий, карамель
Ви чули колись про користь антиоксидантів? Це речовини, які захищають клітини від шкідливого впливу зовнішніх факторів, зберігають здоров’я організму та подовжують молодість. Якщо ви бажаєте заручитися їх підтримкою, то споживайте більше мигдалю! Зустрічайте суперкоманду потужних антиоксидантів: вітамін Е зміцнює імунітет та покращує стан шкіри, лігнани знижують ризик розвитку серцево-судинних захворювань, а флавоноїди регулюють секрецію інсуліну та засвоєння глюкози. До того ж мигдаль - це не тільки корисно, але й смачно. Сорт карамель твердий та має пікантну гіркоту, тому якщо ви полюбляєте погризти смачненьке, то він створений спеціально для вас!
Корисні властивості:
Знижує рівень холестерину в крові та ризик серцево-судинних захворювань.
Нормалізує рівень цукру.
Подовжує відчуття ситості та підвищує продуктивність.
Цинк, селен та вітамін Е поліпшують імунітет.
Магній, кальцій та біотин зміцнюють кістки, волосся та нігті.
КБЖУ на 100 г:
Калорії - 576 ккал
Жири – 49 г
Білки – 21 г
Вуглеводи – 22 г
Як використовувати:
Щоб горіхи повніше розкрили свій смак, ви можете їх попередньо обсмажити.
Мигдаль - універсальний перекус та смачний додаток до мюслів, йогуртів, смузі та салатів.
З мигдалю легко самостійно приготувати борошно для хрумкої випічки або ж домашнє безлактозне молоко, рецептом якого ми і прагнемо з вами поділитися.
Мигдалеве молоко
Інгредієнти:
150 г мигдалю
1 літр води (приблизно 4 склянки)
опціонально: ванільний екстракт, мед, дрібка солі або кориці
Спосіб приготування:
Ретельно промийте горіхи, залийте їх 400 мл води кімнатної температури та залиште настоюватися на 8-12 годин.
Злийте рідину і покрийте горіхи трьома склянками свіжої води.
Все разом подрібніть блендером впродовж 2 хвилин до однорідної пастоподібної маси.
Процідіть молоко через марлю або сито.
Макуху повторно залийте водою і перемеліть блендером.
Профільтруйте нову порцію напою та змішайте з попередньою.
Додайте за бажанням трохи меду, ванільного екстракту, солі або кориці.
Макуху, що залишилися, можна висушити, щоб використовувати для приготування каш, випічки або коктейлів. Молоко зберігати в холодильнику 3-4 дні.
Як зберігати:
В герметичному контейнері, у прохолодній шафі або холодильнику. Потрапляння вологи та постійна дія сонячних променів можуть призвести до псування мигдалю.
З чим найчастіше беруть/cумісні:
З курагою, родзинками, журавлиною, фундуком, чіа, льоном, з кокосовою згущенкою, тертим какао та какао порошком, з кокосовим та цільнозерновим борошном, ванільним екстрактом.
Розповсюджені питання:
В асортименті нашого магазину два сорти мигдалю - золотий та карамель, тому наших клієнтів часто турбує питання про їх ключові відмінності. Шкірка золотого має світліший відтінок, а сам горіх ніжніший за смаком та текстурою. Карамель має виражену гірчинку з нотою деревини. Через більшу твердість його частіше використовують в кондитерській справі для створення пластівців.
Основні | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | США |
Тип | Мигдаль |
Фасовка | Пакет |
Вага | 0.5 г |
Тип обробки | Сирий |
Користувальницькі характеристики | |
Висота | 100 мм |
Ширина | 100 мм |
Довжина | 100 мм |
Термообробка | Сірий |
- Ціна: 220,59 ₴/упаковка