Курага Джамбо преміум 1 кг
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 17054841
448,92 ₴/упаковка
404,03 ₴/упаковка
Показати оптові ціни- +380 (98) 472-71-72Менеджер Ганна
- +380 (93) 185-03-93Менеджер Ганна
Курага Джамбо, преміум
Шукаєте сухофрукт, який змусить ваші смакові рецептори радісно танцювати від насолоди? Скуштуйте курагу Джамбо! Цей сорт — чемпіон із розмірів, краси та солодкості, тому він завжди в топі серед кондитерів та пекарів. Але це не єдині його принади! Розмаїття вітамінів та мінералів перетворює Джамбо на секретний пароль довголіття, який покращує травлення, гостроту зору та роботу серця.
Ця курага доволі крупна, світла та красива. Гарно підійде до будь-яких ваших страв та для декорації десертів.
Корисні властивості:
Нормалізує тиск та зміцнює серце.
Покращує роботу кишківника та позбавляє закрепів.
Вітаміни А та С зберігають гостроту зору.
Вітаміни групи В покращують функціонування нервової системи.
КБЖУ на 100 г:
Калорії — 240 ккал
Жири — 0,5 г
Білки — 3 г
Вуглеводи — 63 г
Як використовувати:
Запросіть цей самодостатній смаколик на свій перекус — і ви до самого вечора забудете про втому та голод.
Чудова начинка для пухкого ароматного хліба, булочок, печива, кексів та кремових десертів.
Корисний та смачний додаток до ранкової тарілочки каші або салату.
Солодка нота, яка допоможе створити незабутній плов.
Соуси та маринади на основі подрібненої кураги пікантно підсолоджують страви з м’яса та риби.
Сирки з курагою та медом
Інгредієнти:150 г кураги
200 г м’якого сиру
1 чайна ложка ванільного екстракту
70 г будь-яких горіхів
200 г чорного або молочного шоколаду в дропсах
1 столова ложка рослинної олії або вершкового масла
Спосіб приготування:
Замочіть курагу в гарячій воді на 10–15 хвилин. Після цього процідіть зайву вологу.
У мисці змішайте сир із медом та ванільним екстрактом до однорідності.
Додайте до суміші подрібнену курагу та горіхи.
З допомогою ложки сформуйте невеликі кульки чи ковбаски, відправте в морозилку на 30 хвилин.
Тим часом розтопіть шоколад разом з олією в мікрохвильовій печі або на водяній бані, помішуючи час від часу, доки шоколад не стане гладеньким і рівномірно розподіленим. Додайте ванільний екстракт і сіль.
Дістаньте застиглі сирки та повністю їх занурте в топлений шоколад. Викладіть їх на великій тарілці, покритою харчовою плівкою або пергаментом. Після чого відправте в холодильник на 30–60 хвилин.
Як зберігати:
У герметичному пакуванні або контейнері, у сухому, прохолодному місці. У спекотну погоду курагу краще зберігати в холодильнику, щоб уникнути бродіння.
Як ми зберігаємо та фасуємо:
На складі з контрольованим рівнем вологості та тьмяним світлом, у прозорому зіп-пакеті.
Із чим найчастіше беруть/cумісні:
Мигдаль, кеш’ю, фундук, бразильський та волоський горіх; в’ялена журавлина, інжир, імбир, джекфрут, папая, манго, гібіскус, диня; банановий фадж; жувальний кокос; цукати з ананасів, вишень та ківі; чіа, льон, розторопша; кокосове згущене молоко, арахісова паста; терте какао, какао-масло та какао-порошок; цільнозернове, кокосове та горіхове борошно.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Туреччина |
Вага | 1000 г |
Культура | Абрикос |
Користувальницькі характеристики | |
Висота | 100 мм |
Довжина | 100 мм |
Тип продукції | В'ялені |
Ширина | 100 мм |
Тип | Курага |
- Ціна: 404,03 ₴/упаковка