Макадамія очищена, Ціла, 1 кг
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 17038691
1 285 ₴/упаковка
1 156,50 ₴/упаковка
Показати оптові ціни- +380 (98) 472-71-72Менеджер Ірина / Алла
- +380 (93) 185-03-93Менеджер Ірина / Алла
Макадамія очищена, ціла
Менше часу для зайвих рухів, ще більше — для митей насолоди! Цей девіз якомога краще передає суть цього корисного та смачного горіха. Неповторний ванільно-кокосовий присмак та хрумка текстура, насичена Омега-3 та Омега-6 кислотами, швидко перемагають голод та підіймають настрій. Якщо ви ще не куштували одне з найвитонченіших блаженств гастро-світу, то настав час внести його до списку бажань! Регулярне вживання макадамії знижує рівень холестерину, зміцнює м’язи та подовжує молодість. Переконайтесь в цьому самі!
Корисні властивості:
- Олеїнова кислота сприяє нормалізації рівня холестерину, знижує ризик розвитку атеросклерозу та гіпертензії.
- Завдяки високому вмісту жирів та білків швидко тамує голод та подовжує відчуття ситості.
- Вітамін Е та цинк допомагають покращити стан шкіри, нігтів та волосся.
- Антиоксиданти поліпшують пам’ять та продуктивність.
- Зміцнює імунну систему.
КБЖУ на 100 г:
Калорії - 718 ккал
Жири – 75 г
Білки – 7 г
Вуглеводи – 13 г
Як використовувати:
Сирою або обсмаженою. Після термічної обробки смак та аромат макадамії стають ще глибшими. Смажена макадамія особливо пасуватиме до страв з овочів, рису або курки.
Перемелена макадамія в складі рецептів печива та кексів надає повітряної хрумкості та неповторного горіхового присмаку.
Мюслі, граноли, морозиво, йогурти, оладки, фруктові салати… Не стримуйте свою фантазію! А якщо ваші ідеї вичерпалися, то пропонуємо цей простий та смачний рецепт!
Макадамієві мафіни з бананами
Інгредієнти:
2 банани
100 г цукру
80 г вершкового масла
1 яйце
200 г борошна
1 чайна ложка розпушувача
80 г подрібненої макадамії
Спосіб приготування:
Розтопіть масло і змішайте з цукром.
Додайте яйце, подрібнені банани, борошно, розпушувач та перемелені горіхи. Доведіть масу до однорідної консистенції.
Розлийте тісто у форми для кексів та випікайте у духовці при температурі 180 °С, протягом 20-25 хвилин.
Як зберігати:
Макадамію краще зберігати в герметично закритому контейнері прохолодному та сухому місці, такому як холодильник або темна шафа. Уникайте зберігання в місцях з високою вологістю або температурою, оскільки це може призвести до псування або окислення горішків. Уникайте зберігання макадамії поруч із продуктами, які мають сильний запах, такими як цибуля чи часник, оскільки горіхи можуть поглинути запахи.
Як ми зберігаємо та фасуємо:
На складі з контрольованим рівнем вологості та тьмяним світлом, у прозорому зіп-пакуванні.
З чим найчастіше беруть/cумісні:
З курагою, родзинками, журавлиною, мигдалем, фундуком, чіа, льоном, з кокосовою згущенкою, тертим какао та какао порошком, з кокосовим, цільнозерновим або мигдалевим борошном.
Основні | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Австралія |
Тип | Макадамія |
Фасовка | Пакет |
Вага | 1 г |
Тип обробки | Сирий |
Користувальницькі характеристики | |
Висота | 100 мм |
Ширина | 100 мм |
Довжина | 100 мм |
Термообробка | Сірий |
- Ціна: 1 156,50 ₴/упаковка