Курага Черная, Узбекистан коробочка, 1 кг
- Немає в наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 19179986
290,95 ₴/упаковка
Показати оптові ціни- +380 (98) 472-71-72Менеджер Ганна
- +380 (93) 185-03-93Менеджер Ганна
Курага чорна, Узбекистан, коробочка
Неможливо опиратися спокусі, коли на вустах тане присмак шоколаду й карамелі. Саме так чорна курага накриває ваші рецептори океаном ніжної насолоди. А піддатися їй удвічі легше, якщо знати, що цей сорт перевершує корисністю своїх помаранчевих родичів. Великі м’ясисті абрикоси сушать у тіні та не обробляють сіркою, щоб вони набули темного забарвлення. Завдяки відсутності хімічної обробки, вони абсолютно безпечні для дітей, людей похилого віку, страждаючих на алергію чи астму.
Чорна курага — обов’язковий корисний перекус для споживачів, схильних до серцево-судинних хвороб, порушень функцій печінки, жовчного міхура та кишківника.
Корисні властивості:
Нормалізує тиск та зміцнює серце.
Покращує роботу кишківника та позбавляє закрепів.
Вітаміни А та С зберігають гостроту зору.
Вітаміни групи В покращують функціонування нервової системи.
КБЖУ на 100 г:
Калорії — 213 ккал
Жири — 0,4 г
Білки — 5 г
Вуглеводи — 55 г
Як використовувати:
Запросіть цей самодостатній смаколик на свій перекус — і ви до самого вечора забудете про втому та голод.
Чудова начинка для пухкого ароматного хліба, булочок, печива, кексів та кремових десертів.
Корисний та смачний додаток до ранкової тарілочки каші або салату.
Солодка нота, яка допоможе створити незабутній плов.
Соуси та маринади на основі подрібненої кураги пікантно підсолоджують страви з м’яса та риби.
Салат із чорною курагою, м’ятою та фетою
Інгредієнти:
150 г чорної кураги
15 г нарізаної свіжої м’яти
100 г фети, рикоти або м’якого козячого сиру
сік половини лимона
2 столові ложки оливкової олії
сіль і свіжомелений чорний перець
30 г смажених грецьких або кедрових горіхів
чайна ложка меду
Спосіб приготування:
Залийте чорну курагу гарячою водою і залиште на 10–15 хвилин для пом’якшення. Після цього процідіть і просушіть сухофрукти на паперовому рушнику.
Змішайте оливкову олію, лимонний сік, сіль і перець. Якщо бажаєте, можна додати трохи меду для легкого солодкого присмаку.
У великій мисці або на сервірувальному блюді розташуйте змочену чорну курагу. Додайте нарізану м’яту й кубики сиру.
Полийте салат підготованим дресингом, щоб усі інгредієнти рівномірно ним просочилися.
Прикрасьте страву підсмаженими горіхами для додаткової хрусткості.
Як зберігати:
У герметичному пакуванні або контейнері, у сухому, прохолодному місці. У спекотну погоду курагу краще зберігати в холодильнику, щоб уникнути бродіння.
Як ми зберігаємо та фасуємо:
На складі з контрольованим рівнем вологості та тьмяним світлом, у прозорому зіп-пакеті.
Із чим найчастіше беруть/cумісні:
Мигдаль, кеш’ю, фундук, бразильський та волоський горіх; в’ялена журавлина, інжир, імбир, джекфрут, папая, манго, гібіскус, диня; банановий фадж; жувальний кокос; цукати з ананасів, вишень та ківі; чіа, льон, розторопша; кокосове згущене молоко, арахісова паста; терте какао, какао-масло та какао-порошок; цільнозернове, кокосове та горіхове борошно.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Узбекистан |
Вага | 1000 г |
Культура | Абрикос |
Тип продукції | Сушені |
Користувальницькі характеристики | |
Висота | 100 мм |
Довжина | 100 мм |
Ширина | 100 мм |
Тип | Курага |
- Ціна: 290,95 ₴/упаковка