Мигдаль смажений золотий, 500г
- Немає в наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 28010238
269,85 ₴/упаковка
Показати оптові ціни- +380 (98) 472-71-72Менеджер Ірина / Алла
- +380 (93) 185-03-93Менеджер Ірина / Алла
Мигдаль смажений золотий
Цей натуральний дарунок природи має все необхідне для здорового способу життя. На 30% мигдаль складається з білків, що є головним будівельним матеріалом для м’язів та тканин. Омега-3 та Омега-6 кислоти активізують роботу вашого мозкового комп’ютера та зміцнюють серцевий мотор. А завдяки вітаміну Е ці горіхи гідно оцінять жінки, тому що без нього важко уявити шовковисте волосся, гладку шкіру та міцні нігті. Суцільні бонуси для здоров’я, без реєстрації та смс! Завдяки помірному обсмаженню ніжний-горіховий смак з легкою гіркотою розкривається ще повніше, урізноманітнюючи ваш щоденний раціон.
Корисні властивості:
Знижує рівень холестерину в крові та ризик серцево-судинних захворювань.
Нормалізує рівень цукру.
Подовжує відчуття ситості та підвищує продуктивність.
Цинк, селен та вітамін Е поліпшують імунітет.
Магній, кальцій та біотин зміцнюють кістки, волосся та нігті.
КБЖУ на 100 г:
Калорії - 650 ккал
Жири – 55 г
Білки – 25 г
Вуглеводи – 25 г
Як використовувати:
Щоб горіхи повніше розкрили свій смак, ви можете їх попередньо обсмажити.
Мигдаль - універсальний перекус та смачний додаток до мюслів, йогуртів, смузі та салатів. А ось і рецепт одного з них, який навряд чи залишить вас байдужими.
Зелений салат зі смаженим мигдалем та авокадо
Інгредієнти:
Авокадо - 1 шт.
Мигдаль - 50 г
Листя салату (наприклад, лолло-россо або салат романо) - 100 г
Червона цибуля - 1/2 шт.
Оливкова олія - 2 ст. ложки
Лимонний сік - 1 ст. ложка
Сіль і перець за смаком
Спосіб приготування:
Червону цибулю наріжте тонкими півкільцями.
Авокадо очистіть і наріжте на невеликі шматочки.
У великій мисці об'єднайте всі вищезгадані компоненти з мигдалем та перемішайте.
Додайте оливкову олію і лимонний сік. Посоліть і поперчіть на свій смак. З такого салату приємно і корисно починати ранок: він багатий на калій, магній та вітамін В9, тому сприяє нормалізації кров’яного тиску та глюкози в крові.
Як зберігати:
В герметичному контейнері, у прохолодній шафі або холодильнику. Потрапляння вологи та постійна дія сонячних променів можуть призвести до псування мигдалю.
З чим найчастіше беруть/cумісні:
З курагою, родзинками, журавлиною, фундуком, чіа, льоном, з кокосовою згущенкою, тертим какао та какао порошком, з кокосовим та цільнозерновим борошнои, ванільним екстрактом.
Основні | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | США |
Тип | Мигдаль |
Фасовка | Пакет |
Вага | 0.5 г |
Тип обробки | Смажений |
Користувальницькі характеристики | |
Висота | 100 мм |
Ширина | 100 мм |
Довжина | 100 мм |
Термообробка | Смажений |
- Ціна: 269,85 ₴/упаковка