Тростинний цукор Демерара, 1 кг
-10%
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 28036934-1
165,36 ₴/упаковка
148,82 ₴/упаковка
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
+380 (66) 123-97-44
Менеджер Ірина / Алла
- +380 (98) 472-71-72Менеджер Ірина / Алла
- +380 (93) 185-03-93Менеджер Ірина / Алла
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Демерара (назва походить від однойменної південно-американської долини, в якій вирощують тростину) – найпоширеніший вид. Тростинний цукор Демерара має приємний золотий відтінок та ніжний аромат. Кристаліки різного розміру, але приблизно однорідні. З нього добре випарюють рідину, тому цей вид цукру розсипчастий.
Тростинний цукор – це натуральний продукт, що виробляється із спеціальної рослини – цукрової тростини, а точніше з її соку. Цей вид цукру має легкий приємний карамельний присмак та коричневий колір різних відтінків (залежно від виду).
Чим корисний коричневий цукор у порівнянні зі звичайним білим? У плані калорій ніякої різниці. І той і інший цукор містить багато калорій та вуглеводів. Однак тростинний цукор, крім вуглеводів, містить ще ряд вітамінів і мінералів. Зокрема, у ньому кальцій, калій, залізо, вітаміни В5 та В6, натрій, магній, селен, мідь.
Стебла тростини (ця рослина - один з видів очерету) очищають, вичавлюють сік, випарюють рідину і піддають впливу вакууму. Завдяки цим процесам патока (залишок загущеного соку, цінний на вітаміни та мінерали) огортає та проникає в кристали цукру. Тому цукор набуває коричневого забарвлення та приємного аромату.
Основні | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Україна |
Вага | 1000 г |
Форма випуску | Розсипний |
Користувальницькі характеристики | |
Висота | 100 мм |
Довжина | 100 мм |
Країна-виробник товару | Україна |
Ширина | 100 мм |
- Ціна: 148,82 ₴/упаковка