Мигдаль сирий гіркий в шкарлупі, США, 1 кг
- Немає в наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 17041130
277,34 ₴/упаковка
Показати оптові ціни- +380 (98) 472-71-72Менеджер Ірина / Алла
- +380 (93) 185-03-93Менеджер Ірина / Алла
Цей витвір природи недарма називають “горіхом довгожителів”. Він має гіркіший, порівняно з солодкими сортами, смак і використовується радше для лікування, аніж кулінарії, тому що краще бореться з “поганим” холестерином. Це робить його особливо цінним для зміцнення судин, профілактики атеросклерозу та серцевих захворювань. Гіркий мигдаль в першу чергу відомий в народній медицині, як альтернативний засіб для лікування та профілактики раку. Вся справа в амигдаліні — складній сполуці, яка потрапляючи в людський організм, перетворюється у ціанистий калій. Хоч наукові дослідження не підтверджують ефективність ціаніду в цьому питанні, багато споживачів вживають його у профілактичних цілях по 2 ядра в день. Саме тому ми продаємо цей товар у шкарлупі, бо вона подовжує термін його зберігання. Щоб горіх повніше розкрив свій смак та користь, його необхідно попередньо обсмажити до золотистості та появи п’янкого горіхового аромату.
Корисні властивості:
Кальцій, магній, калій і фосфор регулюють м’язову активність (в тому числі правильну роботу серця), зміцнюють кістки та зуби.
Омега-9 жирні кислоти покращують кровопостачання мозку, знижують ризик виникнення тромбів та інсульту.
Містить триптофан, який грає ключову роль у синтезі серотоніну і мелатоніну, двох важливих регуляторів настрою і сну.
КБЖУ на 100 г:
Калорії — 579 ккал
Жири — 50 г
Білки — 21 г
Вуглеводи — 22 г
Як використовувати:
Приймати в лікувальних та профілактичних цілях по 2 ядра, попередньо обсмаживши мигдаль в шкарлупі протягом 5 хвилин.
А ось у косметології гірким мигдалем можна користуватися без жодних обмежень та побоювань! Оскільки його ядра надзвичайно багаті вітаміном Е, то маски на його основі чудово відтерміновують старіння шкіри. Радимо вам спробувати !
Як зберігати:
В сухому та прохолодному місці або у холодильнику. Зберігати у герметичному пакуванні чи контейнері, щоб уникнути утворення плісняви та окислення жирів.
Як ми зберігаємо/фасуємо:
На складі з контрольованим рівнем вологості та тьмяним освітленням, у прозорому зіп-пакуванні.
З чим найчастіше беруть/cумісні:
З абрикосовими кісточками, розторопшею, насінням очищеної або неочищеної коноплі, чорним кмином, льоном, чіа.
Розповсюджені питання:
Оскільки амигдалін в організмі людині перетворюється на ціанід, який має властивість накопичуватися, то існує ризик отруєння для дітей, вагітних і годуючих матерів, людей з недостатньою функцією нирок та алергіків.
Основні | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | США |
Тип | Мигдаль гіркий |
Фасовка | Пакет |
Вага | 1 г |
Тип обробки | Сирий |
Користувальницькі характеристики | |
Висота | 100 мм |
Ширина | 100 мм |
Довжина | 100 мм |
- Ціна: 277,34 ₴/упаковка