Курага Суха Узбекистан крупна, 500г
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 19179494-1
212,02 ₴/упаковка
190,82 ₴/упаковка
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
- +380 (98) 472-71-72Менеджер Ірина / Алла
- +380 (93) 185-03-93Менеджер Ірина / Алла
Курага суха, велика, Узбекистан
Шукаєте 100 % натуральні сухофрукти без хімічної обробки? Суха узбецька курага — безпечний вибір для всієї родини. Сонячне сушіння підвищує синтез вітамінів А, калію та магнію, які відповідають за гостроту зору, міцність серця і здоров’я шлунково-кишкового тракту. Цей сорт не потребує обробки сіркою, тому його спокійно можна давати дітям, пенсіонерам, астматикам та алергікам. Під час сушіння з нього випаровується максимум вологи, що підвищує щільність і без того м’ясистих половинок. Щоби поласувати їхнім смаком, достатньо попередньо замочити необхідну кількість у гарячій воді на 15–20 хвилин.
Корисні властивості:
Нормалізує тиск та зміцнює серце.
Покращує роботу кишківника та позбавляє закрепів.
Вітаміни А та С зберігають гостроту зору.
Вітаміни групи В покращують функціонування нервової системи.
КБЖУ на 100 г:
Калорії — 241 ккал
Жири — 0,5 г
Білки — 3.4 г
Вуглеводи — 62.6 г
Як використовувати:
Запросіть цей самодостатній смаколик на свій перекус — і ви до самого вечора забудете про втому та голод.
Чудова начинка для пухкого ароматного хліба, булочок, печива, кексів та кремових десертів.
Корисний та смачний додаток до ранкової тарілочки каші або салату.
Солодка нота, яка допоможе створити незабутній плов.
Соуси та маринади на основі подрібненої кураги пікантно підсолоджують страви з м’яса та риби.
Рецепт пасти Амосова
Цей вітамінний мікс недаремно носить прізвище видатного українського хірурга-кардіолога: його радять вживати в разі захворювань серця, після важких хвороб та операцій, щоб організм мав достатньо сил для одужання. Її рецепт перевірений часом та досвідом поколінь. Смачна, корисна і проста — вона однаково підходить дітям та дорослим, бо чудово зміцнює імунітет.
Інгредієнти:
100 г родзинок
100 г кураги
100 г інжиру
100 г чорносливу
100 г волоських горіхів
100 г меду
2–3 лимони
Спосіб приготування:
Промиваємо та обсушуємо сухофрукти та лимони.
Усі інгредієнти подрібнюємо в блендері або м’ясорубці.
Додаємо у вітамінну суміш мед і ретельно перемішуємо.
Пасту зберігають виключно в холодильнику. Термін її придатності — 1 місяць. Дітям рекомендовано вживати добавку по 1 ч. л. тричі на день. Дорослим — з такою ж регулярністю, але по 1 ст. л., звісно, якщо їхній анамнез не обтяжений діабетом. Смакувати пастою можна разом із чаєм або самостійно.
Як зберігати:
У герметичному пакуванні або контейнері, у сухому, прохолодному місці. У спекотну погоду курагу краще зберігати в холодильнику, щоб уникнути бродіння.
Як ми зберігаємо та фасуємо:
На складі з контрольованим рівнем вологості та тьмяним світлом, у прозорому зіп-пакеті.
Із чим найчастіше беруть/cумісні:
Мигдаль, кеш’ю, фундук, бразильський та волоський горіх; в’ялена журавлина, інжир, імбир, джекфрут, папая, манго, гібіскус, диня; банановий фадж; жувальний кокос; цукати з ананасів, вишень та ківі; чіа, льон, розторопша; кокосове згущене молоко, арахісова паста; терте какао, какао-
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Узбекистан |
Вага | 500 г |
Культура | Абрикос |
Користувальницькі характеристики | |
Вид | сушений |
Висота | 100 мм |
Довжина | 100 мм |
Країна-виробник товару | Узбекистан |
Ширина | 100 мм |
Тип | Курага |
- Ціна: 190,82 ₴/упаковка