Мигдаль карамель, смажений, солоний, 500г
- Немає в наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 28012579-1
244,15 ₴/упаковка
Показати оптові ціни- +380 (98) 472-71-72Менеджер Ірина / Алла
- +380 (93) 185-03-93Менеджер Ірина / Алла
Хороший результат досягається малими щоденними кроками. Тож, якщо ви бажаєте зміцнити серце, покращити стан шкіри та волосся, то радимо вже сьогодні зробити смачну інвестицію у вигляді щоденного вживання 30 г мигдалю карамель. Цей сорт відрізняється твердістю, якою він щедро поділиться з вашими кістками та м’язами, бо має високий вміст магнію, кальцію і фосфору. Вітамін Е стимулює вироблення колагену — основного структурного білка шкіри, що відповідає за її пружність і здоровий зовнішній вигляд. Тож міцніше пристібайте паски та вирушайте разом з Edochoc в захопливу подорож здоровим способом життя!
Корисні властивості:
Знижує рівень холестерину в крові та ризик серцево-судинних захворювань.
Нормалізує рівень цукру.
Подовжує відчуття ситості та підвищує продуктивність.
Цинк, селен та вітамін Е поліпшують імунітет.
Магній, кальцій та біотин зміцнюють кістки, волосся та нігті.
КБЖУ на 100 г:
Калорії — 579 ккал
Жири — 50 г
Білки — 21 г
Вуглеводи — 22 г
Як використовувати:
Мигдаль — універсальний перекус та смачний додаток до мюслів, йогуртів, смузі та салатів.
З мигдалю легко самостійно приготувати борошно для хрумкої випічки.
Зелений салат зі смаженим мигдалем та авокадо
Інгредієнти:
Авокадо — 1 шт.
Мигдаль — 50 г
Листя салату (наприклад, лолло-росса або салат романо) — 100 г
Червона цибуля — 1/2 шт.
Оливкова олія — 2 ст. ложки
Лимонний сік — 1 ст. ложка
Сіль і перець
Спосіб приготування:
Червону цибулю наріжте тонкими півкільцями.
Авокадо очистьте і наріжте на невеликі шматочки.
У великій мисці об'єднайте всі вищезгадані компоненти з мигдалем та перемішайте.
Додайте оливкову олію і лимонний сік. Посоліть і поперчіть на свій смак. З такого салату приємно і корисно починати ранок: він багатий на калій, магній та вітамін В9, тому сприяє нормалізації кров’яного тиску та глюкози в крові.
Як зберігати:
В герметичному контейнері, у прохолодній шафі або холодильнику. Потрапляння вологи та постійна дія сонячних променів можуть призвести до псування мигдалю.
Як ми зберігаємо/фасуємо:
На складі з контрольованим рівнем вологості та тьмяним освітленням, у прозорому зіп-пакуванні.
З чим найчастіше беруть/cумісні:
З курагою, родзинками, журавлиною, фундуком, чіа, льоном, з кокосовим згущеним молоком, тертим какао та какао порошком, з кокосовим та цільнозерновим борошном, ванільним екстрактом.
Основні | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | США |
Тип | Мигдаль |
Фасовка | Пакет |
Вага | 0.5 г |
Тип обробки | Смажений |
Користувальницькі характеристики | |
Смак | сіль |
Країна-виробник товару | США |
Висота | 100 мм |
Ширина | 100 мм |
Довжина | 100 мм |
Термообробка | Смажений |
- Ціна: 244,15 ₴/упаковка