Продавець EdoСhoc, Поділись Любов'ю! розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
13823 відгуків
Дякую за Ваш вибір 💙💛
Ізюмсмька 5, Київ, Україна
+380 (66) 123-97-44
+380 (98) 472-71-72
Edochoс

Пажитнік зерна, баночка

  • Немає в наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 37225359

55,12 ₴/упаковка

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

+380 (66) 123-97-44
Менеджер Ганна
  • +380 (98) 472-71-72
    Менеджер Ганна
  • +380 (93) 185-03-93
    Менеджер Ганна
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Пажитнік зерна, баночка
Пажитнік зерна, баночка
55,12 ₴/упаковка
Немає в наявності
+380 (66) 123-97-44
Менеджер Ганна
  • +380 (98) 472-71-72
    Менеджер Ганна
  • +380 (93) 185-03-93
    Менеджер Ганна
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Вага приблизно 75г

Пажитник (шамбала, фенугрек) - це однорічна рослина, що відноситься до сімейства бобових. Плодами є насіння з цікавим пряним ароматом та незвичайні за смаком.


Батьківщиною пажитника вважають Малу Азію. Нині він культивується у горах Туреччини, в Ірані та Іраку, Японії, США, Південній Європі, Сирії, Пакистані.

Пажитник – дуже корисна спеція. У його складі присутні вітаміни В, С, А, мінеральні речовини, білки, жири та вуглеводи.

Застосування мелений пажитник знайшов у кулінарії та медицині.

Використовувати можна ціле, а також мелене насіння пажитника.

Мелену шамбалу переважно використовують для страв із м'яса, овочів, бобових. Додають прянощі при приготуванні соусів.

Молоте насіння пажитника надасть цікавий смак салатам, закускам, а також основним стравам.

Також можна додавати спецію в чай, каву, алкогольні напої, і навіть в клиновий сироп.

Наприклад, у країнах Середземномор'я мелений пажитник додають у солодку випічку, хліб, булочки, коржики, а також використовують для надання аромату сирам.

У Греції насіння пажитника їдять з медом як десерт, а в Туреччині його додають при приготуванні бастурми.

Давайте тепер розберемося, наскільки рослина корисна!

Властивості пажитника:

  • Пажитник має жарознижувальну властивість, тому вони відмінно допоможуть при підвищеній температурі, застуді, грипі.
  • Спеція сприяє розрідженню мокротиння, має відхаркувальний ефект.
  • Пажитник підвищує апетит, сприяє більш активному виробленню шлункового соку.
  • У спеції є залізо, що дозволяє покращувати склад крові.
  • Шамбала має тонізуючий, зміцнюючий, відновлюючий ефект. Особливо рекомендують вживати спецію при авітаміноз, виснаження.
  • Спеція є природним афродизіаком.
  • Добре допомагає фенугрек при різних отруєннях, інфекціях, ураженнях шкіри, при хворобах рота.
  • Пажитник сприяє виведенню шлаків та токсинів із організму, прискорює обмін речовин.
  • Насіння шамбали надають позитивну дію на нервову систему: покращується сон, настрій, підвищується стресостійкість.
  • Вживання пажитника допомагає знизити рівень поганого холестерину.


Як і кому приймати пажитник, щоб не нашкодити?

Протипоказаний пажитник при вагітності, деяких хворобах щитовитки, при гормональних порушеннях.

Основні
ВиробникВласне виробництво
Країна виробникІндія
Вага80 г
Тип спеційПажитник
УпаковкаПластикова пляшка
Користувальницькі характеристики
Країна походженняІндія
Висота100 мм
Ширина100 мм
Довжина100 мм
ТипСпеції в баночках
  • Ціна: 55,12 ₴/упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner