Мигдаль смажений, бланшований, США, 1 кг
- Немає в наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 17040390-1-1
514 ₴/упаковка
Показати оптові ціни- +380 (98) 472-71-72Менеджер Ірина / Алла
- +380 (93) 185-03-93Менеджер Ірина / Алла
Бланшований мигдаль — чудовий спосіб прикрасити свою тарілку новими відтінками пікантності та користі! Кожне ядро обсмажене до ідеальної хрумкої текстури, щоб допомогти горіху повністю розкрити свій маслянистий та солодкий смак. А звична гірчинка усунена завдяки термічній та механічній обробці, яка дозволяє повністю позбутися шкірки мигдалю. Всього лише 30 г цього продукту вкупі зі збалансованим харчуванням здатні суттєво поліпшити ваше здоров’я та самопочуття. Мигдаль багатий моно- та поліненасиченими жирами, які покращують функціонування серця та мозку.
Корисні властивості:
Знижує рівень холестерину в крові та ризик серцево-судинних захворювань.
Нормалізує рівень цукру.
Подовжує відчуття ситості та підвищує продуктивність.
Цинк, селен та вітамін Е поліпшують імунітет.
Магній, кальцій та біотин зміцнюють кістки, волосся та нігті.
КБЖУ на 100 г:
Калорії — 575 ккал
Жири — 49 г
Білки — 21 г
Вуглеводи — 19 г
Як використовувати:
Мигдаль — універсальний перекус та смачний додаток до мюслів, йогуртів, смузі та салатів.
З мигдалю легко самостійно приготувати борошно для хрумкої випічки або ж домашнє безлактозне молоко, рецептом якого ми прагнемо з вами поділитися.
Мигдалеве молоко
Інгредієнти:
150 г мигдалю
1 літр води (приблизно 4 склянки)
опціонально: ванільний екстракт, мед, дрібка солі або кориці
Спосіб приготування:
Залийте горіхи 400 мл води кімнатної температури та залиште настоюватися на 8-12 годин.
Злийте рідину і покрийте горіхи трьома склянками свіжої води.
Все разом подрібніть блендером протягом 2 хвилин до однорідної пастоподібної маси.
Процідіть молоко через марлю або сито.
Макуху повторно залийте водою і перемеліть блендером.
Відфільтруйте нову порцію напою та змішайте з попередньою.
Додайте за бажанням трохи меду, ванільного екстракту, солі або кориці.
Макуху, що залишилися, можна висушити, щоб використовувати для приготування каш, випічки або коктейлів. Молоко зберігати в холодильнику 3-4 дні.
Як зберігати:
В герметичному контейнері, у прохолодній шафі або холодильнику. Потрапляння вологи та постійна дія сонячних променів можуть призвести до псування мигдалю.
Як ми зберігаємо/фасуємо:
На складі з контрольованим рівнем вологості та тьмяним освітленням, у прозорому зіп-пакуванні.
З чим найчастіше беруть/cумісні:
З курагою, родзинками, журавлиною, фундуком, чіа, льоном, з кокосовим згущеним молоком, тертим какао та какао порошком, з кокосовим та цільнозерновим борошном, ванільним екстрактом.
Основні | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | США |
Фасовка | Пакет |
Вага | 1 г |
Тип обробки | Смажений |
Користувальницькі характеристики | |
Культура | Мигдаль |
Країна-виробник товару | США |
Висота | 100 мм |
Ширина | 100 мм |
Довжина | 100 мм |
Тип | Бланшований |
Термообробка | Смажений |
- Ціна: 514 ₴/упаковка