Макова начинка, 1 кг
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 26542850-1
109,20 ₴/упаковка
98,28 ₴/упаковка
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
- +380 (98) 472-71-72Менеджер Ганна
- +380 (93) 185-03-93Менеджер Ганна
Макова начинка
Пригадайте теплий домашній затишок, турботливі руки, що готують вам улюблені пиріжки з маком, поки ви спите до обіду, а сонце крізь вікно лоскоче носа. З кухні доноситься смачнючий аромат, ви босоніж вийшли до столу, а на ньому вже стоїть кухлик молока та улюблені пиріжечки, накриті рушником. З того часу багато води спливло, а солодка макова начинка досі асоціюється у вас із безтурботністю дитинства. Дозвольте собі цю маленьку радість та поділіться нею з близькими!
Корисні властивості:
Високий вміст клітковини покращує травлення, запобігає закрепам та сприяє нормальній роботі кишківника.
Омега-3 та Омега-6 жирні кислоти знижують рівень «поганого» холестерину в крові, що позитивно впливає на здоров’я судин і перешкоджає утворенню атеросклеротичних бляшок.
Магній нормалізує тиск та покращує роботу серця.
Вітаміни групи В покращують когнітивні функції мозку й пам’ять.
КБЖУ на 100 г:
Калорії — 290.9 ккал
Жири — 6 г
Білки — 1.5 г
Вуглеводи — 42.4 г
Як використовувати:
Ця соковита та ароматна начинка створена спеціально, щоб ваші улюблені булочки, рогалики, кекси та пампухи приносили вам максимум задоволення!
Вишукані візерунки або шапочки — чудова прикраса для тортів та тістечок.
Макова начинка добре поєднується із цитрусовими, ваніллю, шоколадом та горіхами.
Булочки з маковою начинкою
Інгредієнти:500 г борошна
200 мл молока
100 г вершкового масла
50 г цукру (можна замінити на еритритол або ксиліт)
1 яйце
1 пакетик сухих дріжджів (7 г)
1 ч. ложка солі
200 г макової начинки
1 яйце
Спосіб приготування:
У великій мисці змішайте тепле молоко й сухі дріжджі. Дайте постояти 5–10 хвилин, поки суміш не почне пінитися.
Додайте підсолоджувач, масло, яйце й сіль. Ретельно перемішайте.
Поступово просіюйте борошно, замішуючи тісто. Перенесіть тісто на присипану борошном поверхню і вимішуйте 10 хвилин.
Помістіть тісто в змащену олією чашу, накрийте рушником і залиште на 1–1,5 години в теплому місці, доки воно не подвоїться в об’ємі.
Розігрійте духовку до 180°C.
Розкатайте тісто на прямокутний пласт (приблизно 0,5 см завтовшки).
Рівномірно нанесіть макову начинку.
Згорніть пласт у рулет, починаючи з найдовшого краю.
Наріжте рулет на шматочки у 4–5 см завдовжки.
Викладіть булочки на деко, застелене пергаментом.
Змастіть верхівки пиріжків збитим яйцем, змішаним із молоком.
Випікайте в розігрітій духовці 20–25 хвилин, поки булочки не стануть золотистими.
Як зберігати:
У контейнері, у сухому, прохолодному місці за температури від -5°C до 20°C та відносній вологості повітря до 75 %.
Як ми зберігаємо та фасуємо:
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Україна |
Користувальницькі характеристики | |
Вид пасти | макова |
Вага | 1 |
Упаковка | пластмасова банка |
Країна походження | Україна |
Висота | 100 мм |
Ширина | 100 мм |
Довжина | 100 мм |
Вага | 1 кг |
- Ціна: 98,28 ₴/упаковка