Кеш'ю сирий, Половинки, 1 кг
- Немає в наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 19146812-1-1
495,90 ₴/упаковка
Показати оптові ціни- +380 (98) 472-71-72Менеджер Ганна
- +380 (93) 185-03-93Менеджер Ганна
Кеш’ю, половинки
Ваше серце і шлунок вільні, тому трохи зажурилися? Здається, ми знайшли вашу смачну половинку! Особливі прикметами, по яким ви впізнаєте цей горіх: вміє поєднувати непоєднуване, тому одночасно ніжний, солоний та солодкий; заспокійливо хрумтить на зубах, тому легко впорається з перепадами вашого настрою; має багатий природній спадок з магнію, заліза, кальцію та фосфору, щоб зміцнювати ваше здоров’я. Захоплюючий портрет? Тоді настав час знайомитися особисто та насолоджуватися поживним кеш’ю з В’єтнаму!
Корисні властивості:
Знижує в крові рівень ліпопротеїнів низької щільності («поганого» холестерину), надлишок яких спричиняє появу атеросклеротичних бляшок та серцево-суденних хвороб.
Містить вітаміни групи В, магній, залізо та фолати, які поліпшують функціонування нервової системи та формування еритроцитів.
Кальцій та фосфор зміцнюють кістки.
Дієтичні харчові волокна покращують травлення та допомогають уникнути закрепів.
КБЖУ на 100 г:
Калорії - 570 ккал
Жири – 47 г
Білки – 20 г
Вуглеводи – 22
Як використовувати:
Як перекус.
Додайте кеш’ю до сніданків, десертів, салатів та соусів, щоб створити нові цікаві смакові поєднання та збільшити концентрацію білка в раціоні. Перемеліть горіхи з оливковою олією, часником та соком лайма – така заправка додасть овочам кисло-солодку родзинку. Якщо ж є час та бажання поекспериментувати з чимось незвичайним, то пропонуємо скористатися цим рецептом.
Салат з кеш’ю, куркою та манго в азійському стилі
Інгредієнти:
200 г відвареної курячої грудки
50 г кеш’ю
200 г манго
30 мл оливкової олії
30 мл соєвого соусу
15 мл меду
Сік половини лайму
5 мл рибного таїландського соусу
Червона паприка
Як зберігати:
Підвищена вологість, постійна дія сонячного світла та тепла можуть призвести до окислення горіхів або появи плісняви, тому краще зберігати їх у герметичному контейнері в шафі або холодильнику.
Як ми зберігаємо та фасуємо:
На складі з контрольованим рівнем вологості та тьмяним світлом, у прозорих зіп-пакетах.
З чим найчастіше беруть/cумісні:
З курагою, родзинками, журавлиною, мигдалем, фундуком, чіа та льоном для створення корисних перекусів та основних страв.
З сиропом агави, кокосовою згущенкою та какао для приготування корисних десертів.
Основні | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | В'єтнам |
Тип | Кешью |
Фасовка | Пакет |
Вага | 1 г |
Тип обробки | Сирий |
Користувальницькі характеристики | |
Особливості | Без ГМО|Без запаху|Без глутамату|Без консервантів|Без барвників|Без пальмового масла|Без солі|Без підсилювачів смаку|Безглютенові|Природні|Натуральні|З вітамінами |
Термін зберігання | 12 міс |
Харчова і енергетична цінність | Білки - 17.5 г, жири - 42.5 г, вуглеводи - 30.5 м 575 ккал / кДж 2389 |
Висота | 100 мм |
Ширина | 100 мм |
Довжина | 100 мм |
Термообробка | Сірий |
- Ціна: 495,90 ₴/упаковка