Борошно із бланшованого Грецького горіха, 500 г
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 280028344-1
208 ₴
187,20 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
- +380 (98) 472-71-72Менеджер Ганна
- +380 (93) 185-03-93Менеджер Ганна
Борошно з бланшованого грецького горіха
Хто сказав, що любов до випічки та збалансоване харчування – непоєднувані речі? Цей міф з легкістю розвіює борошно з бланшованого грецького горіха. Для його виробництва ми використовуємо відбірні половинки, попередньо очищені від гірких плівок, щоб ви могли сповна насолодитися смаком улюблених рецептів. Це борошно багате на Омега-3 жирні кислоти, вітамін Е, магній, кальцій, залізо та цинк, які сприяють здоров'я серця, кісток та нервової системи.
Корисні властивості:
- Завдяки низькому глікемічному індексу підтримує стабільний рівень цукру у крові.
- Моно- та поліненасичені жирні кислоти борються з поганим холестерином, який є однією з головних причин розвитку серцево-судинних хвороб.
- Містить велику концентрацію білка, який є будівельним матеріалом здорових м'язів, шкіри та кісток, через що це борошно є важливим компонентом харчування веганів та вегетаріанців.
КБЖУ на 100 г:
Калорії – 234 ккал
Білки – 15 г
Жири – 18 г
Вуглеводи – 3 г
Як використовувати:
- Для приготування хліба, печива, пирогів або кексів.
- Обвалюючи перед смаженням рибу та м'ясо у цьому борошні, вам вдасться досягнути більш хрусткої скоринки.
- Якщо ви вже готові відкрити для себе нові кулінарні горизонти, то пропонуємо скористатися цим простим і смачним рецептом панкейків, з яким ваші сніданки перетворяться не незабутнє гастрономічне дійство.
Горіхові панкейки.
Інгредієнти:
· 1 чашка борошна з бланшованих грецьких горіхів
· 2 яйця
- 1/2 чашки коров'ячого або рослинного молока
· 2 столові ложки меду або цукру
· 1 чайна ложка розпушувача
· ½ ложки ванільного екстракту
· дрібка солі
Спосіб приготування:
1. У глибокій мисці збийте 2 яйця.
2. Додайте молоко, ванільний екстракт, мед або цукор, доведіть масу до однорідності.
3. Насипте борошно, розпушувач і дрібку солі, змішайте все разом до утворення гладкого тіста середньої густоти.
4. Розігрійте на пательні невеличку кількість масла.
5. З допомогою столовою ложки налийте тісто на сковорідку, щоб утворилися панкейки потрібного розміру. Смажте млинці з обох боків до золотистого кольору.
6. Готову страву можна прикрасити свіжими фруктами, а в поєднанні з медом та йогуртом – смакуватиме ще краще!
Як зберігати:
В прохолодному та сухому місці, подалі від джерел тепла, прямих сонячних променів та високої вологості – це допоможе запобігти окисленню борошна, утворенню комочків та плісняви. Оптимальний температурний режим зберігання - від 10°C до 15°C. Температури, що перевищують цей діапазон, можуть спричинити втрату поживних речовин та зміну смаку.
Як ми зберігаємо та фасуємо:
На складі з контрольованим рівнем вологості та тьмяним світлом. Фасуємо товар по прозорих зіп-пакетах.
З чим найчастіше беруть/cумісні:
Купуючи цей продукт разом з кокосовим або мигдалевим борошном, ви відкриваєте шлях до експериментів з різними смаками та текстурами улюбленої випічки, а декілька крапель ванільного екстракту зроблять її ще бажанішою.
Разом з чіа-насінням та кіноа -
Основні | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Україна |
Вага | 0.5 г |
Фасовка | Пакет |
Тип | Волоські горіхи |
Тип обробки | Бланширований |
Користувальницькі характеристики | |
Країна походження | Україна |
Висота | 100 мм |
Ширина | 100 мм |
Довжина | 100 мм |
- Ціна: 187,20 ₴