Борошно з абрикосової кісточки, 1 кг
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 279664111
114,40 ₴
102,96 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
- +380 (98) 472-71-72Менеджер Ірина / Алла
- +380 (93) 185-03-93Менеджер Ірина / Алла
Борошно з абрикосової кісточки
Цей продукт на 100% складається з перемелених серцевин абрикосових кісточок, з яких попередньо віджали олію. Завдяки низькому вмісту насичених жирів він корисний для людей, які стежать за своїм холестерином та серцево-судинним здоров’ям. Борошно з абрикосової кісточки багате на білок, харчові волокна та мінерали, що робить його актуальним додатком до дієти, а також незамінним для людей, яка страждають на інтолерантність до глютену або целіакію (несприйняття глютену з пошкодженням внутрішніх поверхонь тонкої кишки).
Корисні властивості:
- харчові волокна підтримують здоров'я шлунково-кишкового тракту, покращують травлення та допомогають стабілізувати рівень цукру у крові.
- містить такі мінерали, як – магній, кальцій та калій, необхідні для здоров'я м'язів, кісток та нервової системи.
- вітаміни С та Е покращують вироблення власного колагену, відповального за пружність та подовження молодості шкіри.
КБЖУ на 100 г:
- Калорії – 400 ккал
- Білки - 50 г
- Жири – 20 г
- Вуглеводи – 30 г
Як викорстовувати:
- Як альтернативу глютеновому борошну для приготування печива, кексів, млинців. Борошно абрикосових кісточок надає їм хрустку текстуру та ніжний аромат.
- Для панірування м’яса, риби та овочів.
- Як додаток до смузі. Ось вам одна смачна ідея: візьміть 1 банан, ½ склянки заморожених ягід та шматочків абрикоса, 1 столову ложку борошна абрикосових кісточок, ½ склянки нежирного йогурту або молока, додайте мед або солодкий сироп, а потім змішайте все блендером до однорідності. Перелийте смузі в склянку і прикрасьте, щоб не тільки ваш шлунок, а і очі могли насолодитися красою цього поживного перекусу!
Як зберігати:
В герметичному контейері або пластиковому пакеті, в темному сухому місці. Вплив прямих сонячних променів, вологи та тепла спричиняє окислення та псування продукту.
Як ми зберігаємо та фасуємо:
На складі з контрольованим рівнем вологості та тьмяним світлом. Фасуємо товар по прозорих зіп-пакетах.
З чим найчастіше беруть/cумісні:
З іншими видами безглютенового борошна – кокосовим, рисовим, гречаним та амарантовим.
Розповсюджені питання:
Ефективність абрикосових кісточок та борошна в лікуванні раку недоведена.
Процес бланшування відбувається в три етапи: спершу горіхи замочують в окропі, потім промивають в холодній воді, очищують від шкірки та висушують, щоб позбавитися вологи та зберегти хрумкість.
Оскільки саме шкірка надає горіхам характерного та впізнаваного смаку, бланшовані горіхи часто викликають здивування у людей, які куштують їх вперше. Майже нейтральні на смак, все ж вони зберігають властиві їм жирні кислоти, вітаміни та текстуру.
Основні | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Україна |
Вага | 1 г |
Користувальницькі характеристики | |
Культура | Абрикосова кісточка |
Країна походження | Україна |
Висота | 100 мм |
Ширина | 100 мм |
Довжина | 100 мм |
- Ціна: 102,96 ₴