Перець чорний мелений в/с, 1 кг

- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 3671
301,60 ₴
271,44 ₴
Показати оптові ціни- +380 (98) 472-71-72Менеджер Ганна
- +380 (93) 185-03-93Менеджер Ганна
Використання перцю чорного в кулінарії:
У кулінарії чорний перець використовують як приправу до різних страв, практично до будь-якої страви можна додати щіпку перцю, за винятком десертів, звичайно ж. Для більшості любителів пирога з капусти, наприклад, смак здасться дуже прісним без додавання цієї прянощі.
Калорійність перцю чорного меленого: 255 ккал.
Декілька секретів щодо застосування в кулінарії цієї спеції:
при приготуванні рідких гарячих страв закладати його необхідно наприкінці приготування;
для смаженої риби та м'яса його можна додати в паніровку;
при приготуванні м'ясного фаршу перець додають у процесі вимішування.
Чорний перець користь та шкода:
Користь цієї приправи очевидна, насамперед, тому що вона складається з великої кількості корисних для людського організму речовин, які добре впливають на систему травлення та нормалізують обмін речовин.
Якщо ж Ви щодня чиститимете зуби сумішшю з чорного меленого перцю і солі Ви назавжди для себе забудете про проблему карієсу, чутливість ясен і важке дихання.
Також з його допомогою Ви з легкістю зможете вилікувати застуду: якщо взяти 1 столову ложку меленого перцю, змішати його з 1 склянкою меду та приймати по 1 чайній ложці 2-3 рази на день.
Чорний перець попереджає розвиток онкологічних захворювань, захворювання серцево-судинної системи та хвороб печінки. Обумовлюється це тим, що до його складу входять антиоксиданти, які мають дані властивості.
Зі шкідливих властивостей цієї спеції можемо сказати лише те, що його вкрай не рекомендують вживати в їжу при коліті, гастриті та виразці шлунка.
Основні | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Вага | 1000 г |
Тип спецій | Перець чорний |
Упаковка | Пластикова пляшка |
Користувацькі характеристики | |
Тип | Мелені спеції |
- Ціна: 271,44 ₴