Соєва спаржа сушена, Фучжу, 1 кг

- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 59674661
426,40 ₴
383,76 ₴
Показати оптові ціни- +380 (98) 472-71-72Менеджер Ганна
- +380 (93) 185-03-93Менеджер Ганна
Для приготування Фучжи використовують соєві боби. Їх завчасно вимочують у воді, потім перемелюють в однорідну масу і варять соєве молоко. У процесі кипіння зверху утворюється плівка, яку знімають і висушують.
До складу Фучжи входять: вітаміни (А, С, Н, РР, групи В); макроелементи (магній, кальцій, натрій, сірка, хлор); мікроелементи (мідь, залізо, марганець, фтор); замінні і незамінні амінокислоти (аргінін, лізин, триптофан, ізолейцин); жирні кислоти (омега-3, 6, 9).
Харчова цінність сухого продукту на 100 г: білки – 38 г; жири – 19 г; вуглеводи – 12 г; калорійність – 343 ккал.
Соєва спаржа має ряд корисних властивостей: Продукт називають джерелом вічної молодості. У його склад входить цілком засвоюваний білок рослинного походження, схожий за структурою з твариною. Тому дієтологи рекомендують вегетаріанцям включати Фучжи в раціон. Спаржа входить в число продуктів, що поліпшують роботу серцево-судинної системи. Антиоксиданти в її складі зменшують ризик розвитку ракових пухлин. Соєвий білок знижує рівень «поганого» холестерину і стабілізує кількість цукру в крові. Природні естрогени нормалізують гормональний фон у жінок. Амінокислоти уповільнюють процеси старіння, допомагають зберегти тонус шкіри. Негативний вплив продукту на організм простежується в разі надмірного вживання. Відбувається порушення обміну речовин, погіршення процесу травлення, відтоку жовчі, підвищення артеріального тиску.
Правила підготовки Фучжи перед вживанням: Сухий продукт ламають на частини і заливають водою кімнатної температури на 24 години. Така технологія зберігає корисний склад продукту. Іноді напівфабрикат заливають окропом, щоб скоротити час замочування, але це призводить до втрати частини вітамінів і мінералів. Недолік такого способу полягає ще і в тому, що сухий напівфабрикат не встигає стати повністю м’яким. Інший спосіб підготовки – замочування на 3-4 години. Потім продукт кладуть у каструлю, заливають холодною водою і варять після закипання 30 хвилин. Якщо при натисканні спаржа пружинить і не ламається, значить, можна злити воду і приступати до готування. Продукт викладають на друшляк і віджимають вологу рукою. Фучжи складають в глибоку ємність, солять і залишають на 30 хвилин. Утворену рідину зливають.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Користувацькі характеристики | |
Вага | 1 |
Вид бобових | Соя |
Країна походження | Китай |
Вага | 1 кг |
- Ціна: 383,76 ₴