Грецький горіх Бланшований, копчений, 500 г
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 173938474574
208 ₴
187,20 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
- +380 (98) 472-71-72Менеджер Ганна
- +380 (93) 185-03-93Менеджер Ганна
Грецький горіх бланшований, копчений
Насичений димний аромат та смак цього горіху, неначе тепла хвиля спогадів, телепортує вас у травнений вихідний, де ви голосно сміючись, смажите на мангалі з друзями перші цього року шашлики. І хоч це абсолютно рослинний продукт, але смакує він, як м'ясо. Копчення холодним димом робить горіхи м'якішими всередині та хрумкішими ззовні, але головне – ніяк не впливає на моно- та поліненасичені жири, які піклуються про здоров'я вашого серця та мозку. Цей неповторний смаковий роман «забороненого» та «корисного» гарантовано вразить ваші рецептори та допоможе створити незабутні кулінарні враження, до яких захочеться повертатися знов і знов.
Корисні властивості:
- Альфа-ліноленова кислота (Омега-3) покращує функції мозку та пам’яті.
- Регулярне вживання грецьких горіхів зміцнює серце.
- Вітамін Е та цинк поліпшують якість шкіри.
- Високий вміст білка сприяє швидкому вгамуванню апетиту та допомогає скоротити кількість перекусів між основними прийомами їжі.
КБЖУ на 100 г:
- Калорії – 740 ккал
- Білки- 18 г
- Жири – 71.1 г
- Вуглеводи – 6.9 г
Як використовувати:
- Як снек.
- В поєднанні з овочами звичні рецепти салатів заграють новими відтінками смаку. Разом з цими горіхами ви можете приготувати салат на швидку руку з наступних інгредієнтів: листя салату (лолло росса, латук, шпинат), помідори черрі, сир фета або сулугуні, червона або синя цибуля, оливкова олія і бальзамічний оцет за смаком. Хрумайте на здоров’я!
- Пікнік нашвидкуруч на свіжому повітрі або затишні посиденьки з друзями вдома заграють новими барвами разом з простим рецептом антіпасти. Традиційна італійська закуска з асортименту холодних страв втілює прості радощі середземноморського життя, які гарантують вам вдалий вечір. Візьміть велику красиву тарілку або дощечку, а потім не стримуючи фантазію в поєднанні кольорів та текстур викладіть разом з копченими горіхами мариновані гриби, перці, оливки, артишоки, сирні та м’ясні нарізки. Далі святкуйте цей день до останнього шматочка.
Як зберігати:
В сухому прохолодному місці при температурі від 5°C до 18°C і відносній вологості не більше 70%. Після відкриття упаковки краще зберігати горіхи у герметичному контейнері.
Як ми зберігаємо та фасуємо:
На складі з контрольованим рівнем вологості та тьмяним світлом. Фасуємо товар по прозорих зіп-пакетах.
З чим найчастіше беруть/cумісні:
З іншими бланшованими горіхами зі спеціями: з італійськими травами, пікатними та гострими.
Розповсюджені питання:
Процес бланшування відбувається в три етапи: спершу горіхи замочують в окропі, потім промивають в холодній воді, очищують від шкірки та висушують, щоб позбавитися вологи та зберегти хрумкість.
Основні | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Україна |
Фасовка | Пакет |
Вага | 0.5 г |
Тип обробки | Бланширований |
Користувальницькі характеристики | |
Країна походження | Україна |
Наявність оболонки | Без оболонки |
Висота | 100 мм |
Ширина | 100 мм |
Довжина | 100 мм |
Тип | Бланшований |
- Ціна: 187,20 ₴