Сочевиця червона колота (сечка), 1 кг
-10%
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 20058447152
49,92 ₴
44,93 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
+380 (66) 123-97-44
Менеджер Ірина / Алла
- +380 (98) 472-71-72Менеджер Ірина / Алла
- +380 (93) 185-03-93Менеджер Ірина / Алла
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Сочевиця містить велику кількість рослинного білка, який легко засвоюється організмом, при цьому зміст сірчаних амінокислот і триптофану в чечевиці нижче, ніж в інших бобових. Сочевиця містить менше жиру, ніж горох і є чудовим джерелом заліза. До переваг можна віднести швидкість приготування сочевиці. У сочевиці міститься фолієвої кислоти більше, ніж в будь-якому іншому продукті. В одній порції приготовленої сочевиці міститься 90% рекомендованої денної норми фолієвої кислоти. Сочевиця містить розчинну клітковину, яка покращує травлення і відсуває перспективу раку прямої кишки. Сочевична каша стимулює обмін речовин, підвищує імунітет і нормалізує роботу сечостатевої системи. Зерно сочевиці відрізняється високим вмістом мікроелементів - кальцію, калію, фосфору, заліза, має в своєму складі марганець, мідь, молібден, бор, йод, кобальт, цинк, жирні кислоти групи Омега-3, Омега-6, а також є хорошим джерелом вітамінів групи в, містить вітаміни РР, а, а проростають зерна - вітамін С. За своїми поживними властивостями сочевиця може замінити хліб, крупи і в значній мірі м'ясо сочевиця в рекордсмени за наявності бору, заліза, калію, міді. Деякі сорти сочевиці, наприклад сочевиця тарілчаста, рекомендується вживати хворим на цукровий діабет 2 рази в тиждень для зниження рівня цукру в крові. Пюре з сочевиці допоможе при виразках шлунка і дванадцятипалої кишки, колітах. Сочевиця, як і всі бобові, багата мікроелементами, особливо магнієм, необхідним для повноцінної роботи серця і нервової системи, молібденом і залізом. Для того, щоб це залізо добре усмокталося, страви з сочевиці обов'язково подають з салатом, приготованим зі свіжих овочів, багатих вітаміном С - помідорів, червоних перців, свіжої зелені. Не дарма майже всі індійські страви з сочевиці обов'язково посипають свіжою кінзою або петрушкою.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Україна |
Користувацькі характеристики | |
Вага | 1000 |
Вид крупи | Сочевична |
Країна-виробник товару | Україна |
Висота | 100 мм |
Ширина | 100 мм |
Довжина | 100 мм |
Вид бобових | Сочевиця червона |
Вага упаковки | 1 г |
Вага | 1 кг |
Тип | Сочевиця |
Колір | Червоний |
- Ціна: 44,93 ₴