Курага світла Узбецька сорт Цукрова, 1 кг
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 173203387
259,57 ₴
233,61 ₴
Показати оптові ціни- +380 (98) 472-71-72Менеджер Ірина / Алла
- +380 (93) 185-03-93Менеджер Ірина / Алла
Курага світла, узбецька, сорт Цукрова
Цукрова курага — ваш шанс зірвати солодкий джекпот і отримати зиск для здоров’я. Соковитий, м’ясистий сухофрукт із легким цитрусовим акцентом дарує відчуття спекотного та нескінченного літа. Завдяки високому вмісту калію продукт широко використовується в народній медицині та вживається людьми старшого віку: він вправно нормалізує артеріальний тиск і покращує роботу серця. Продукт відновлює мікрофлору кишківника й підтримує регулярність стільця. Дозвольте собі цей корисний каприз — і дуже скоро ваше самопочуття суттєво покращиться.
Корисні властивості:
Нормалізує тиск та зміцнює серце.
Покращує роботу кишківника та позбавляє закрепів.
Вітаміни А та С зберігають гостроту зору.
Вітаміни групи В покращують функціонування нервової системи.
КБЖУ на 100 г:
Калорії — 260 ккал
Жири — 1 г
Білки — 5 г
Вуглеводи — 65 г
Як використовувати:
Запросіть цей самодостатній смаколик на свій перекус — і ви до самого вечора забудете про втому та голод.
Чудова начинка для пухкого ароматного хліба, булочок, печива, кексів та кремових десертів.
Корисний та смачний додаток до ранкової тарілочки каші або салату.
Солодка нота, яка допоможе створити незабутній плов.
Соуси та маринади на основі подрібненої кураги пікантно підсолоджують страви з м’яса та риби.
Рецепт пасти Амосова
Цей вітамінний мікс недаремно носить прізвище видатного українського хірурга-кардіолога: його радять вживати в разі захворювань серця, після важких хвороб та операцій, щоб організм мав достатньо сил для одужання. Її рецепт перевірений часом та досвідом поколінь. Смачна, корисна і проста — вона однаково підходить дітям та дорослим, бо чудово зміцнює імунітет.
Інгредієнти:
100 г родзинок
100 г кураги
100 г інжиру
100 г чорносливу
100 г волоських горіхів
100 г меду
2–3 лимони
Спосіб приготування:
Промиваємо та обсушуємо сухофрукти та лимони.
Усі інгредієнти подрібнюємо в блендері або м’ясорубці.
Додаємо у вітамінну суміш мед і ретельно перемішуємо.
Пасту зберігають виключно в холодильнику. Термін її придатності — 1 місяць. Дітям рекомендовано вживати добавку по 1 ч. л. тричі на день. Дорослим — з такою ж регулярністю, але по 1 ст. л., звісно, якщо їхній анамнез не обтяжений діабетом. Смакувати пастою можна разом із чаєм або самостійно.
Як зберігати:
У герметичному пакуванні або контейнері, у сухому, прохолодному місці. У спекотну погоду курагу краще зберігати в холодильнику, щоб уникнути бродіння.
Як ми зберігаємо та фасуємо:
На складі з контрольованим рівнем вологості та тьмяним світлом, у прозорому зіп-пакеті.
Із чим найчастіше беруть/cумісні:
Мигдаль, кеш’ю, фундук, бразильський та волоський горіх; в’ялена журавлина, інжир, імбир, джекфрут, папая, манго, гібіскус, диня; банановий фадж; жувальний кокос; цукати з ананасів, вишень та ківі; чіа, льон, розторопша; кокосове згущене молоко, арахісова паста; терте какао, к
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Узбекистан |
Культура | Абрикос |
Вага | 1 г |
Користувальницькі характеристики | |
Тип продукції | В'ялені |
Висота | 100 мм |
Ширина | 100 мм |
Довжина | 100 мм |
Тип | Курага |
- Ціна: 233,61 ₴