Курага Черная, Узбекистан, 500г

- Немає в наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 19179987856
163,12 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
- +380 (98) 472-71-72Менеджер Ганна
- +380 (93) 185-03-93Менеджер Ганна
Курага чорна, Узбекистан
Шукаєте щось особливе, чого не знайдеш у супермаркеті? Спробуйте рідкісну чорну курагу, яка надовго посуне у вашому рейтингу перекусів тістечка. Цей сухофрукт має насичений шоколадно-карамельний смак, а свій темний колір набуває в процесі в’ялення в тіні. Курага необроблена сіркою, тому корисніша за помаранчеві сорти, а також абсолютно безпечна для дітей, астматиків та алергіків. До речі, цей вишуканий делікатес був одним із найулюбленіших десертів Олександра Македонського. Відчуйте себе полководцем власного здоров’я і ви! Сухофрукт рекомендований до вживання людям, які страждають на серцево-судинні захворювання, порушення метаболізму, функцій печінки та жовчного міхура.
Корисні властивості:
Нормалізує тиск та зміцнює серце.
Покращує роботу кишківника та позбавляє закрепів.
Вітаміни А та С зберігають гостроту зору.
Вітаміни групи В покращують функціонування нервової системи.
КБЖУ на 100 г:
Калорії — 213 ккал
Жири — 0,4 г
Білки — 5 г
Вуглеводи — 55 г
Як використовувати:
Запросіть цей самодостатній смаколик на свій перекус — і ви до самого вечора забудете про втому та голод.
Чудова начинка для пухкого ароматного хліба, булочок, печива, кексів та кремових десертів.
Корисний та смачний додаток до ранкової тарілочки каші або салату.
Солодка нота, яка допоможе створити незабутній плов.
Соуси та маринади на основі подрібненої кураги пікантно підсолоджують страви з м’яса та риби.
Салат із чорною курагою, м’ятою та фетою
Інгредієнти:
150 г чорної кураги
15 г нарізаної свіжої м’яти
100 г фети, рикоти або м’якого козячого сиру
сік половини лимона
2 столові ложки оливкової олії
сіль і свіжомелений чорний перець
30 г смажених грецьких або кедрових горіхів
чайна ложка меду
Спосіб приготування:
Залийте чорну курагу гарячою водою і залиште на 10–15 хвилин для пом’якшення. Після цього процідіть і просушіть сухофрукти на паперовому рушнику.
Змішайте оливкову олію, лимонний сік, сіль і перець. Якщо бажаєте, можна додати трохи меду для легкого солодкого присмаку.
У великій мисці або на сервірувальному блюді розташуйте змочену чорну курагу. Додайте нарізану м’яту й кубики сиру.
Полийте салат підготованим дресингом, щоб усі інгредієнти рівномірно ним просочилися.
Прикрасьте страву підсмаженими горіхами для додаткової хрусткості.
Як зберігати:
У герметичному пакуванні або контейнері, у сухому, прохолодному місці. У спекотну погоду курагу краще зберігати в холодильнику, щоб уникнути бродіння.
Як ми зберігаємо та фасуємо:
На складі з контрольованим рівнем вологості та тьмяним світлом, у прозорому зіп-пакеті.
Із чим найчастіше беруть/cумісні:
Мигдаль, кеш’ю, фундук, бразильський та волоський горіх; в’ялена журавлина, інжир, імбир, джекфрут, папая, манго, гібіскус, диня; банановий фадж; жувальний кокос; цукати з ананасів, вишень та ківі; чіа, льон, розторопша; кокосове згущене молоко, арахісова паста; терте какао, какао-масло та какао-порошок; цільнозернове, кокосове та горіхове борошно.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Узбекистан |
Вага | 500 г |
Культура | Абрикос |
Тип продукції | Сушені |
Користувацькі характеристики | |
Тип | Курага |
- Ціна: 163,12 ₴