Продавець EdoСhoc, Поділись Любов'ю! розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
11595 відгуків
Дякую за Ваш вибір💙💛

Привіт! Ваше замовлення дуже важливе дня нас! На цей момент у компанії не робочы години. Ваше замовлення буде оброблене найближчим робочим часом! Дякуємо, що ви з нами:) EdoChoc.com.ua

Ізюмсмька 5, Київ, Україна
+380 (66) 123-97-44
+380 (98) 472-71-72
Edochoс

Екстракт Фукуса, 100г

-10%
  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб
  • Код: БЕ-741

206 ₴

185,40 ₴

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

+380 (66) 123-97-44
Менеджер Ірина / Алла
  • +380 (98) 472-71-72
    Менеджер Ірина / Алла
  • +380 (93) 185-03-93
    Менеджер Ірина / Алла
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Екстракт Фукуса, 100г
Екстракт Фукуса, 100г
206 ₴185,40 ₴
Готово до відправки
+380 (66) 123-97-44
Менеджер Ірина / Алла
  • +380 (98) 472-71-72
    Менеджер Ірина / Алла
  • +380 (93) 185-03-93
    Менеджер Ірина / Алла
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Екстракт фукуса - це збалансований комплекс вітамінів, макро- і мікроелементів, що включає вітаміни B1, B2, С, каротин, йод, селен, калій, кальцій, мідь, цинк, марганець, магній, залізо, бром, а також полісахариди і білки.

Косметична дія:
■ протизапальна і заспокійлива: фукоїдан запобігає виникненню алергічних реакцій і пошкодженню тканин, знімає запалення;
■ зволожуюча - полісахариди утворюють захисну і зволожуючу плівку на поверхні шкіри;
■ збільшує еластичність і пружність;
■ регенерує, загоює: сприяє рубцюванню ран і виразок;
■ антиоксидантна: поліфеноли, що складаються з одиниць флороглюцину, мають антиоксидантну активність, фукоїдан зменшує ризик виникнення шкірних новоутворень;
■ липолітична: стимулює бета - адренорецептори жирових клітин і підсилюють розщеплення жирів;
■ знімає набряклість: йод стимулює кровообіг, запобігає застою рідин в тканинах, зменшує набряки, виводить токсини, ця властивість використовується в антицелюлітних засобах, а також в засобах від ревматизму;
■ антимікробна активність.

Рослинний гліцерин надає екстракту наступні властивості:
■ мікробіологічну активність,
■ пом'якшення і активне зволоження,
■ антисептичні властивості завдяки зневодненню бактерій,
■ властивості емульгатора для виготовлення вершків і молочка,
■ стабілізація структури емульсії.

Гліцеринові екстракти являють собою витяжку активних компонентів із сировини (в даному випадку рослинної) на гліцерині. Молекули гліцерину структурують позаклітинну рідину та захищають клітину від несприятливих надвисоких осмотичних впливів («Теорія м'яких косметологічних впливів. Сучасна косметологія»). Ще одна важлива властивість гліцерину - гідроскопія, тобто здатність притягувати молекули води. В оптимальних кількостях гліцерин (сам по собі або в складі екстракту) при нанесенні на шкіру створює вологоутримуючу плівку. Однак згідно з дослідженнями, гранично, допустима концентрація гліцерину в косметиці для частого використання, при якій не буде висушучого ефекту, становить 5 - 7%.

Водно-гліцеринові екстракти - це екстракти, в яких екстрагуючою речовиною служить не тільки гліцерин, але і вода (50х50). За рахунок присутності в них води, гідрогліцерінові екстракти можуть додаватися в рецептуру в значно більшій кількості, ніж гліцеринові. Таким чином, ви зможете збільшити концентрацію активних речовин в кінцевому продукті та в той же час уникнути непотрібної липкості, властивої гліцерину.

Сфери застосування: всі типи емульсій для продуктів по догляду за шкірою, очищувальних продуктів (в тому числі 2-в-1), засобів після засмаги, кремів-флюїдів, молочка для тіла. Гліцерин не сохне та не гіркне, затримує розвиток бактерій.
Екстракт підходить для догляду за будь-яким типом шкіри.

Основні
Країна виробникКитай
Вага100 г
Властивостіпротизапальні
ВиробникБЕТ
Для поліпшеннякровообігу
Користувальницькі характеристики
ВидЕкстракт Фукуса
  • Ціна: 185,40 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner