Курага Джамбо Узбекистан Преміум 500г
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 1917949455
161,25 ₴
145,12 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
- +380 (98) 472-71-72Менеджер Ганна
- +380 (93) 185-03-93Менеджер Ганна
Курага Джамбо, Узбекистан, преміум
Чи всі ліки однаково несмачні? Кажемо рішуче «ні!», щоб ви могли смакувати життя з такою ж насолодою, що й нашу узбецьку курагу. Джамбо — це вельми солодкий й великий сорт, багатий клітковиною. Він дуже м’ясистний та поживний, тому однаково чудово підходить як для перекусу, так і створення смачних начинок для випічки. Завдяки вмісту магнію, калію, вітамінів А, С і групи В ми включили його в почесний список дієвих рецептів довголіття. Почніть вживати 30 г кураги щодня і дуже скоро ви менше страждатимете від стрибків артеріального тиску, а ваше травлення та серцевий ритм відчутно поліпшаться.
Корисні властивості:
Нормалізує тиск та зміцнює серце.
Покращує роботу кишківника та позбавляє закрепів.
Вітаміни А та С зберігають гостроту зору.
Вітаміни групи В покращують функціонування нервової системи.
КБЖУ на 100 г:
Калорії — 240 ккал
Жири — 0,5 г
Білки — 3 г
Вуглеводи — 63 г
Як використовувати:
Запросіть цей самодостатній смаколик на свій перекус — і ви до самого вечора забудете про втому та голод.
Чудова начинка для пухкого ароматного хліба, булочок, печива, кексів та кремових десертів.
Корисний та смачний додаток до ранкової тарілочки каші або салату.
Солодка нота, яка допоможе створити незабутній плов.
Соуси та маринади на основі подрібненої кураги пікантно підсолоджують страви з м’яса та риби.
Рецепт пасти Амосова
Цей вітамінний мікс недаремно носить прізвище видатного українського хірурга-кардіолога: його радять вживати в разі захворювань серця, після важких хвороб та операцій, щоб організм мав достатньо сил для одужання. Її рецепт перевірений часом та досвідом поколінь. Смачна, корисна і проста — вона однаково підходить дітям та дорослим, бо чудово зміцнює імунітет.
Інгредієнти:
100 г родзинок
100 г кураги
100 г інжиру
100 г чорносливу
100 г волоських горіхів
100 г меду
2–3 лимони
Спосіб приготування:
Промиваємо та обсушуємо сухофрукти та лимони.
Усі інгредієнти подрібнюємо в блендері або м’ясорубці.
Додаємо у вітамінну суміш мед і ретельно перемішуємо.
Пасту зберігають виключно в холодильнику. Термін її придатності — 1 місяць. Дітям рекомендовано вживати добавку по 1 ч. л. тричі на день. Дорослим — з такою ж регулярністю, але по 1 ст. л., звісно, якщо їхній анамнез не обтяжений діабетом. Смакувати пастою можна разом із чаєм або самостійно.
Як зберігати:
У герметичному пакуванні або контейнері, у сухому, прохолодному місці. У спекотну погоду курагу краще зберігати в холодильнику, щоб уникнути бродіння.
Як ми зберігаємо та фасуємо:
На складі з контрольованим рівнем вологості та тьмяним світлом, у прозорому зіп-пакеті.
Із чим найчастіше беруть/cумісні:
Мигдаль, кеш’ю, фундук, бразильський та волоський горіх; в’ялена журавлина, інжир, імбир, джекфрут, папая, манго, гібіскус, диня; банановий фадж; жувальний кокос; цукати з ананасів, вишень та ківі; чіа, льон, розторопша; кокосове згущене молоко, арахісова паста; терте какао, какао-масло та какао-порошок; цільнозернове, кокосове та горіхове борошно.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Узбекистан |
Вага | 500 г |
Користувальницькі характеристики | |
Країна походження | Узбекистан |
Вид | Абрикос |
Тип | Курага |
- Ціна: 145,12 ₴