Борошно Кунжутне ТМ Корисне Борошно 1 кг

- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 4827027587293
124,80 ₴
112,32 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
- +380 (98) 472-71-72Менеджер Ганна
- +380 (93) 185-03-93Менеджер Ганна
Уявіть ніжний горіховий аромат, шовковисту текстуру та безліч користі в кожній ложці — усе це про кунжутне борошно! Спершу з насіння холодним пресом добувають олію, а потім отриманий макух подрібнюють в цілющий порошок. Цей суперфуд — справжній чемпіон за вмістом кальцію та фосфору. Борошно також багате на магній, залізо, цинк, вітаміни групи B, каротин і вітамін Е. Чарівний еліксир підтримує здоров’я кісток, нервової системи та шкіри, а ще заряджає енергією без стрибків цукру. Ви можете використати його як компонент для приготування випічки, каш, салатів, супів, соусів і навіть десертів! Можна також приймати його самостійно як природну біологічну добавку, але будьте готові - воно має яскраву та примхливу гірчинку. Але за цей ризик тимчасовим комфортом, організм щедро подякує вам чудовим самопочуттям!
Корисні властивості:
Здоров'я кісток під контролем.
Кунжутне борошно є джерелом кальцію та фосфору. Воно сприяє зміцненню кісток та зубів, забезпечуючи їх правильний розвиток і підтримку.Енергія та відновлення.
Завдяки високому вмісту магнію, кунжутне борошно покращує роботу м'язів і нервової системи.Здорове серце.
Багате залізом та цинком, кунжутне борошно сприяє покращенню кровообігу та зміцненню імунної системи, допомагаючи організму боротися з анемією.Сяйво шкіри та волосся.
Вітамін Е та каротин у складі кунжутного борошна забезпечують здоров'я шкіри та волосся, даруючи їм природну пружність і сяйво.
КБЖУ на 100 г:
Калорії — 416 ккал
Жири — 12 г
Білки — 45 г
Вуглеводи — 32 г
Як використовувати:
Кунжутні млинці "Ранок у Токіо" з бананом.
У мисці змішайте 50 г кунжутного борошна, 50 г рисового борошна, 1 яйце, 200 мл кокосового молока, 1 ст. л. меду та дрібку солі. Збийте до однорідної маси. Розігрійте сковороду з 2 ст. л. кокосової олії. Вилийте порцію тіста та випікайте млинці з обох боків до золотистого кольору. Подавайте з нарізаним бананом та медом.Котлети з куркою та овочами.
У мисці об’єднайте 200 г курячого фаршу, 50 г кунжутного борошна, 1 нарізану цибулину, 1 натерту моркву, 2 зубчики подрібненого часнику, 1 яйце, сіль та перець. Сформуйте котлети та обваляйте їх у кунжутному насінні. Розігрійте сковороду з олією. Обсмажте котлети з обох боків до золотистого кольору по 6-8 хв. Подавайте з овочевим салатом.Печиво "Кунжутний твіст" з шоколадом.
У мисці перемішайте 100 г кунжутного борошна, 50 г мигдалевого борошна, 50 г кокосового цукру, 1 ч. л. розпушувача та дрібку солі. Додайте 50 г розтопленого чорного шоколаду та 1 яйце. Замісіть тісто та сформуйте печиво. Випікайте в розігрітій до 180°C духовці 15-20 хв.
Як зберігати:
Кунжутне борошно краще тримати у герметичному пакуванні або контейнері в сухому прохолодному місці за температури до +20 °C та відносної вологості до 70%. За таких умов продукт зберігатиме свіжість до 9 місяців з дати виготовлення.
Як ми зберігаємо та фасуємо:
На складі з контрольованим рівнем вологості та тьмяним світлом, у герметичному пакуванні.
З чим найчастіше беруть/cумісні:
Курага суха велика (Узбекистан), чорнослив сушений без кісточки, фініки Туніс без цукру і без кісточки; пюре Манго, Vera; мигдалеві пластівці, чипси кокосові Преміум; чіа, льон, розторопша, чорний кмин, чорний кунжут; кокосове згущене молоко, арахісова паста, кокосовий цукор; кориця мелена; часник гранули 40/60, паприка копчена мелена, перець чорний мелений 1/с; нерафінована кокосова олія “Coco Viva”; какао алкалізований, чорний Крафтовий шоколад; льняне борошно; тахіні ТМ Gustyi.
Основні | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Україна |
Користувацькі характеристики | |
Вага | 1 |
Культура | Кунжут |
Вага | 1 кг |
Пакування | Крафтовий пакет |
- Ціна: 112,32 ₴