Бланшований Грецький горіх у карамелі та кориці, 1 кг
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 151084032
316,16 ₴
284,54 ₴
Показати оптові ціни- +380 (98) 472-71-72Менеджер Ганна
- +380 (93) 185-03-93Менеджер Ганна
Бланшований грецький горіх у карамелі та кориці
Солодкий метелик добірного горіху, покритий шаром невагомої карамелі та коричною пудрою – легкий перекус зі смаком затишку та спокою. Ніжна хрумка текстура та тепло спецій нагадують про запашну домашню випічку і викликають непереборне бажання заварити горнятко запашного чаю, накинути на плечі теплий плед і побути на самоті з власними думками. Очищений від оболонки грецький горіх не має характерного гіркого присмаку, тому буквально тане у роті.
Склад: Волоський бланшований, карамель, кориця
Корисні властивості:
- Альфа-лінолева кислота (Омега-3) покращує функції мозку та пам’яті.
- Регулярне вживання грецьких горіхів зміцнює серце.
- Вітамін Е та цинк поліпшують якість шкіри.
- Високий вміст білка сприяє швидкому вгамуванню апетиту та допомогає скоротити кількість перекусів між основними прийомами їжі.
КБЖУ на 100 г:
- Калорії – 654 ккал
- Білки- 15 г
- Жири – 65 г
- Вуглеводи – 7 г
Як використовувати:
- Як самостійник снек, який зручно взяти з собою на роботу або в подорож.
- Подрібніть карамелізовані горіхи, а потім посипте ними морозиво чи млинці, щоб додати страві текстурності та багатства смаку.
- Ці горіхи здатні стати органічним доповненням рецептів домашнього печива, кексів, тартів та пирогів.
Ось простий рецепт корисного чіа-пудингу, який прикрасить ваш сніданок: 2-3 столові ложки чіа замочіть у молоці (краще використовувати кокосове або мигдальне, але коров’яче теж підійде), додайте мед або кленовий сироп. Накрийте стакан харчовою плівкою і залиште в холодильнику наніч. Зранку додайте зверху шарами банан, ківі та ягоди, долийте йогурт та посипте карамелізованими горіхами. Після такого початку дня ви довше зберігатиме відчуття ситості та бадьорості.
Як зберігати:
Найкраще ці горіхи зберігати в герметичному контейнері або пластиковому пакеті, у шафі або холодильнику. Потрапляння вологи або постійна дія світла спричиняють окислення жирів, що може негативно вплинути на смак та скоротити термін придатності продукту.
Як ми зберігаємо та фасуємо:
На складі з контрольованим рівнем вологості та тьмяним світлом. Фасуємо товар по прозорих зіп-пакетах.
З чим найчастіше беруть/cумісні:
З іншими бланшованими грецькими горіхами зі спеціями, чіа, в’яленою журавлиною, сумішшю горішків та журавлини.
Розповсюджені питання:
Процес бланшування відбувається в три етапи: спершу горіхи замочують в окропі, потім промивають в холодній воді, очищують від шкірки та висушують, щоб позбавитися вологи та зберегти хрумкість.
Оскільки саме шкірка надає горіхам характерного та впізнаваного смаку, бланшовані горіхи часто викликають здивування у людей, які куштують їх вперше. Майже нейтральні на смак, все ж вони зберігають властиві їм жирні кислоти, вітаміни та текстуру.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Вага | 1 г |
Користувальницькі характеристики | |
Країна походження | Україна |
Наявність оболонки | Без оболонки |
Тип | Бланшований |
- Ціна: 284,54 ₴