Бланшований волоський горіх гострий, 500г
- Немає в наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 151084045778
161,20 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
- +380 (98) 472-71-72Менеджер Ганна
- +380 (93) 185-03-93Менеджер Ганна
Вдале поєднання ніжної горіхової текстури, очищеної від гіркої оболонки, разом з гарячою пристрастю спецій задовільнить вибагливих гурманів, які знаходяться в постійних пошуках гострих відчуттів. Пікантна копченість паприки, полум’яний чилі, освіжаючі цитрусові нотки коріандру та лакричний присмак кмину збадьорять ваші смакові рецептори і простимулюють вироблення ендорфінів, відомих як гормони щастя та задоволення. А жирні полі- та мононенасичені кислоти, на які багаті грецькі горіхи, збільшать вашу концентрацію та продуктивність.
Склад:
Волоський бланшований горіх, спеції (перець чилі, каєнський перець, кмин, коріандр, какао порошок, часник, паприка, паприка копчена)
Корисні властивості:
- Альфа-лінолева кислота (Омега-3) покращує функції мозку та пам’яті.
- Регулярне вживання волоських горіхів зміцнює серце.
- Вітамін Е та цинк поліпшують якість шкіри.
- Високий вміст білка сприяє швидкому вгамуванню апетиту та допомогає скоротити кількість перекусів між основними прийомами їжі.
КБЖУ на 100 г:
- Калорії – 654 ккал
- Білки- 15 г
- Жири – 65 г
- Вуглеводи – 7 г
Як використовувати:
- Як снек.
- В поєднанні з овочами звичні рецепти салатів заграють новими відтінками смаку. Разом з цими горіхами ви можете приготувати салат на швидку руку з наступних інгредієнтів: листя салату (лолло росса, латук, шпинат), помідори черрі, сир фета або сулугуні, червона або синя цибуля, оливкова олія і бальзамічний оцет за смаком. Хрумайте на здоров’я!
Як зберігати:
Найкраще ці горіхи зберігати в герметичному контейнері або пластиковому пакеті, у шафі або холодильнику. Потрапляння вологи або постійна дія світла спричиняють окислення жирів, що може негативно вплинути на смак та скоротити термін придатності продукту.
Як ми зберігаємо та фасуємо:
На складі з контрольованим рівнем вологості та тьмяним світлом. Фасуємо товар по прозорих зіп-пакетах.
З чим найчастіше беруть/cумісні:
З іншими бланшованими горіхами зі спеціями: з італійськими травами та пікантними.
Розповсюджені питання:
Процес бланшування відбувається в три етапи: спершу горіхи замочують в окропі, потім промивають в холодній воді, очищують від шкірки та висушують, щоб позбавитися вологи та зберегти хрумкість.
Оскільки саме шкірка надає горіхам характерного та впізнаваного смаку, бланшовані горіхи часто викликають здивування у людей, які куштують їх вперше. Майже нейтральні на смак, все ж вони зберігають властиві їм жирні кислоти, вітаміни та текстуру.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Вага | 500 г |
Виробник | РОСС |
Користувальницькі характеристики | |
Країна походження | Україна |
Наявність оболонки | Без оболонки |
Тип | Бланшований |
- Ціна: 161,20 ₴