Бланшований Грецький горіх з Італійськими травами, 1кг
-10%
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 1510840248
304 ₴
273,60 ₴
Показати оптові ціни+380 (66) 123-97-44
Менеджер Ірина / Алла
- +380 (98) 472-71-72Менеджер Ірина / Алла
- +380 (93) 185-03-93Менеджер Ірина / Алла
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Бланшований грецький горіх з італійськими травами
Якщо б ця ароматна і солона суміш горішків могла говорити, вона б поклялася бути з вами і в радості, і в поганому настрої, і на роботі, і на відпочинку. І з легкістю цієї обіцянки дотрималася, бо ви самі не захочете з нею розлучатися. Очищені від шкірки добірні метелики горіхів мають ніжну та хрумку текстуру, позбавлену звичної гіркоти. А традиційний ансамбль приправ з сушеного базиліку, орегано, чебрецю, розмарину, часнику та цибулі надає цьому снеку глибину та складність смаку.
Склад: Волоський бланшований горіх, спеції (базилік, орегано, чебрець, розмарин, часник, цибуля), сіль
Корисні властивості:
- Альфа-лінолева кислота (Омега-3) покращує функції мозку та пам’яті.
- Регулярне вживання грецьких горіхів зміцнює серце.
- Вітамін Е та цинк поліпшують якість шкіри.
- Високий вміст білка сприяє швидкому вгамуванню апетиту та допомогає скоротити кількість перекусів між основними прийомами їжі.
КБЖУ на 100 г:
- Калорії – 654 ккал
- Білки- 15 г
- Жири – 65 г
- Вуглеводи – 7 г
Як використовувати:
- Як снек.
- В поєднанні з овочами звичні рецепти салатів заграють новими відтінками смаку. Разом з цими горіхами ви можете приготувати салат на швидку руку з наступних інгредієнтів: листя салату (лолло росса, латук, шпинат), помідори черрі, сир фета або сулугуні, червона або синя цибуля, оливкова олія і бальзамічний оцет за смаком. Хрумайте на здоров’я!
Як зберігати:
Найкраще ці горіхи зберігати в герметичному контейнері або пластиковому пакеті, у шафі або холодильнику. Потрапляння вологи або постійна дія світла спричиняють окислення жирів, що може негативно вплинути на смак та скоротити термін придатності продукту.
Як ми зберігаємо та фасуємо:
На складі з контрольованим рівнем вологості та тьмяним світлом. Фасуємо товар по прозорих зіп-пакетах.
З чим найчастіше беруть/cумісні:
З іншими бланшованими горіхами зі спеціями: гострими та пікатними.
Розповсюджені питання:
Процес бланшування відбувається в три етапи: спершу горіхи замочують в окропі, потім промивають в холодній воді, очищують від шкірки та висушують, щоб позбавитися вологи та зберегти хрумкість.
Оскільки саме шкірка надає горіхам характерного та впізнаваного смаку, бланшовані горіхи часто викликають здивування у людей, які куштують їх вперше. Майже нейтральні на смак, все ж вони зберігають властиві їм жирні кислоти, вітаміни та текстуру.
Якщо б ця ароматна і солона суміш горішків могла говорити, вона б поклялася бути з вами і в радості, і в поганому настрої, і на роботі, і на відпочинку. І з легкістю цієї обіцянки дотрималася, бо ви самі не захочете з нею розлучатися. Очищені від шкірки добірні метелики горіхів мають ніжну та хрумку текстуру, позбавлену звичної гіркоти. А традиційний ансамбль приправ з сушеного базиліку, орегано, чебрецю, розмарину, часнику та цибулі надає цьому снеку глибину та складність смаку.
Склад: Волоський бланшований горіх, спеції (базилік, орегано, чебрець, розмарин, часник, цибуля), сіль
Корисні властивості:
- Альфа-лінолева кислота (Омега-3) покращує функції мозку та пам’яті.
- Регулярне вживання грецьких горіхів зміцнює серце.
- Вітамін Е та цинк поліпшують якість шкіри.
- Високий вміст білка сприяє швидкому вгамуванню апетиту та допомогає скоротити кількість перекусів між основними прийомами їжі.
КБЖУ на 100 г:
- Калорії – 654 ккал
- Білки- 15 г
- Жири – 65 г
- Вуглеводи – 7 г
Як використовувати:
- Як снек.
- В поєднанні з овочами звичні рецепти салатів заграють новими відтінками смаку. Разом з цими горіхами ви можете приготувати салат на швидку руку з наступних інгредієнтів: листя салату (лолло росса, латук, шпинат), помідори черрі, сир фета або сулугуні, червона або синя цибуля, оливкова олія і бальзамічний оцет за смаком. Хрумайте на здоров’я!
Як зберігати:
Найкраще ці горіхи зберігати в герметичному контейнері або пластиковому пакеті, у шафі або холодильнику. Потрапляння вологи або постійна дія світла спричиняють окислення жирів, що може негативно вплинути на смак та скоротити термін придатності продукту.
Як ми зберігаємо та фасуємо:
На складі з контрольованим рівнем вологості та тьмяним світлом. Фасуємо товар по прозорих зіп-пакетах.
З чим найчастіше беруть/cумісні:
З іншими бланшованими горіхами зі спеціями: гострими та пікатними.
Розповсюджені питання:
Процес бланшування відбувається в три етапи: спершу горіхи замочують в окропі, потім промивають в холодній воді, очищують від шкірки та висушують, щоб позбавитися вологи та зберегти хрумкість.
Оскільки саме шкірка надає горіхам характерного та впізнаваного смаку, бланшовані горіхи часто викликають здивування у людей, які куштують їх вперше. Майже нейтральні на смак, все ж вони зберігають властиві їм жирні кислоти, вітаміни та текстуру.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Вага | 1 г |
Виробник | РОСС |
Користувальницькі характеристики | |
Країна походження | Україна |
Наявність оболонки | Без оболонки |
Тип | Бланшований |
- Ціна: 273,60 ₴