Мигдаль сирий, органічний, солодкий, Іспанія, 500г
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 1704039012
249,60 ₴
224,64 ₴
Показати оптові ціни- +380 (98) 472-71-72Менеджер Ганна
- +380 (93) 185-03-93Менеджер Ганна
Найсолодший скарб в нашому горіховому королівстві, який заслужено є одним з головних фаворитів наших покупців. Відрізняється особливо ніжним смаком та текстурою, що буквально тане у роті. Чиста есенція радості та здоров’я, з якою ваше життя зміниться на 360°. Всього лише 30 г цього продукту щодня і через деякий час ви суттєво покращите стан своєї шкіри, м’язів, кісток і серця. А Омега-3 жирні кислоти потурбуються про справне кровопостачання мозку, щоб ваш розум частіше відвідували осяяння, а пам’ять працювала справно, як швейцарський годинник.
Корисні властивості:
Олеїнова кислота та фітостероли знижують рівень холестерину в крові та ризик серцево-судинних захворювань.
Дієтичні волокна нормалізують рівень цукру.
Подовжує відчуття ситості та підвищує продуктивність.
Цинк, селен та вітамін Е поліпшують імунітет.
Магній, кальцій та біотин зміцнюють кістки, волосся та нігті.
КБЖУ на 100 г:
Калорії - 576 ккал
Жири – 49 г
Білки – 21 г
Вуглеводи – 22 г
Як використовувати:
Щоб горіхи краще розкрили свій смак, ви можете попередньо їх обсмажити.
Мигдаль — універсальний перекус та смачний додаток до мюслів, йогуртів, смузі та салатів.
З мигдалю легко самостійно приготувати борошно для хрумкої випічки або ж домашнє безлактозне молоко, рецептом якого ми прагнемо з вами поділитися.
Мигдалеве молоко
Інгредієнти:
150 г мигдалю
1 літр води (приблизно 4 склянки)
опціонально: ванільний екстракт, мед, дрібка солі або кориці
Спосіб приготування:
Залийте горіхи 400 мл води кімнатної температури та залиште настоюватися на 8-12 годин.
Злийте рідину і покрийте горіхи трьома склянками свіжої води.
Все разом подрібніть блендером протягом 2 хвилин до однорідної пастоподібної маси.
Процідіть молоко через марлю або сито.
Макуху повторно залийте водою і перемеліть блендером.
Відфільтруйте нову порцію напою та змішайте з попередньою.
Додайте за бажанням трохи меду, ванільного екстракту, солі або кориці.
Макуху, що залишилися, можна висушити, щоб використовувати для приготування каш, випічки або коктейлів. Молоко зберігати в холодильнику 3-4 дні.
Як зберігати:
В герметичному контейнері, у прохолодній шафі або холодильнику. Потрапляння вологи та постійна дія сонячних променів можуть призвести до псування мигдалю.
Як ми зберігаємо/фасуємо:
На складі з контрольованим рівнем вологості та тьмяним освітленням, у прозорому зіп-пакуванні.
З чим найчастіше беруть/cумісні:
З курагою, родзинками, журавлиною, фундуком, чіа, льоном, з кокосовим згущеним молоком, тертим какао та какао порошком, з кокосовим та цільнозерновим борошном, ванільним екстрактом.
Основні | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Іспанія |
Вага | 500 г |
Фасовка | Пакет |
Користувацькі характеристики | |
Країна походження | Іспанія |
Термообробка | Сірий |
- Ціна: 224,64 ₴