Борошно з Червоного рису, 1 кг
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 280180331
186,32 ₴
167,69 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
- +380 (98) 472-71-72Менеджер Ірина / Алла
- +380 (93) 185-03-93Менеджер Ірина / Алла
З усіх видів рису червоний вважається найбільш корисним. Частково це обумовлено тим, що продукт не піддається шліфовці, тому в ньому присутня велика кількість клітковини, а також зберігається максимум мінералів, амінокислот і вітамінів.
Крім цього, залишилася висівковий оболонка зберігає форму зерен при тепловій обробці і надає їм приємний горіховий аромат.
У червоному рисі чимало вітамінів групи В. Завдяки цьому він найкращим чином позначається на стані нігтів, волосся і шкірних покривів. Також злак багатий цінними мінералами - йодом, фосфором, калієм, магнієм, міддю, кальцієм і залізом. Магній, що міститься в ньому, допомагає в боротьбі з мігренню і астмою, утримує м'язи в тонусі і зміцнює нервову систему, зменшує ймовірність серцевих нападів і знижує тиск. Разом з кальцієм речовина сприяє зміцненню кісткових тканин, запобігає розвитку остеопорозу і артриту. Калій, присутній в оболонці червоного рису, допомагає виводити з суглобів сіль і знижує в них запалення, тому страви з нього будуть дуже корисні людям, що страждають від ревматизму та інших хвороб суглобів.
Крім цього зерна рису послужать для організму додатковим джерелом заліза, допоможе попередити розвиток анемії, від якої, до речі, страждає безліч людей. Користь червоного рису полягає ще і в тому, що ця крупа є потужним антиоксидантом. Якщо його регулярно вживати, в організмі знизиться концентрація вільних радикалів і зменшиться ймовірність розвитку онкологічних захворювань, особливо раку товстої кишки і молочної залози. Параціоніди, які надають даному виду рису характерний червоний колір, прекрасно позначаються на стані шкірних покривів - підвищують їх еластичність, зменшує пігментацію і знижують глибину зморшок.
Харчові волокна, що удосталь містяться в червоному рисі, покращують перистальтику, нормалізують травлення, розбухаючи в кишечнику, дозволяють довгий час не відчувати голод. Також вони сприяють виведенню шлаків та іншого сміття з організму, перешкоджають всмоктуванню в кров цукру і холестерину. Зерна червоного рису дуже поживні, при цьому вони легко засвоюється і не навантажує організм. В даній культурі присутні деякі з амінокислот, які містяться тільки в м'ясі, завдяки цьому вона частково може замінити в раціоні м'ясні продукти.
До інших достоїнств червоного рису можна віднести те, що на відміну від інших злаків, в ньому відсутній глютен - не корисне для організму речовина. А також те, що він володіє низьким глікемічним індексом, що дуже важливо для діабетиків і людей, які стежать за рівнем цукру в крові.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Таїланд |
Користувацькі характеристики | |
Вид крупи | Рисова |
Вага | 1 кг |
Основні | |
Колір | Червоний |
- Ціна: 167,69 ₴