Продавець EdoСhoc, Поділись Любов'ю! розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
12188 відгуків
Дякую за Ваш вибір💙💛

Привіт! Ваше замовлення дуже важливе дня нас! На цей момент у компанії не робочы години. Ваше замовлення буде оброблене найближчим робочим часом! Дякуємо, що ви з нами:) EdoChoc.com.ua

Ізюмсмька 5, Київ, Україна
+380 (66) 123-97-44
+380 (98) 472-71-72
Edochoс

Желатин 220 bloom ТМ Gelita (Німеччина), 500г

-10%
  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 49387626

275 ₴

247,50 ₴

Показати оптові ціни
+380 (66) 123-97-44
Менеджер Ірина / Алла
  • +380 (98) 472-71-72
    Менеджер Ірина / Алла
  • +380 (93) 185-03-93
    Менеджер Ірина / Алла
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Желатин 220 bloom ТМ Gelita (Німеччина), 500г
Желатин 220 bloom ТМ Gelita (Німеччина), 500г
275 ₴247,50 ₴
Готово до відправки
+380 (66) 123-97-44
Менеджер Ірина / Алла
  • +380 (98) 472-71-72
    Менеджер Ірина / Алла
  • +380 (93) 185-03-93
    Менеджер Ірина / Алла
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Желатин – позбавлений смаку, прозорий, слабо жовтуватий, порошкоподібний продукт. Желатин отримують шляхом гідролізу колагену, який знаходиться в кістках тварин.

 

Користь желатину:

Продукт являє собою суміш з білкових з'єднань тваринного походження. У ньому міститься до 18 амінокислот: пролін, гліцин, аланін, оксипролін, аспарагінова, глютамінова кислоти і ін.

Всі ці речовини відіграють важливу роль в активізації розумових процесів, підтримують силу серцевого м'яза, стимулюють метаболізм, виступають «головним генератором» для центральної нервової системи, кори головного мозку і м'язових тканин.

 

Застосування:

Його додають в кондитерські вироби (желе, мармелад, цукати, льодяники, зефір, жувальну гумку).

 

У тістечках, тортах желатин допоможе створити чудові збиті начинки з ідеальними текстурами і правильну кількість твердості - від кремового м'якого до нарізки.

 

Завдяки желатину можна значно поліпшити хрусткий смак вафель і печива.

 

Продукт застосовується в стравах з м'яса або риби (холодець).

 

Речовина використовується також в морозиві: запобігає утворенню кристаликів цукру в мороженій масі, а також впливає на процес денатурації білків.

 

Желатин також створює чудовий вершковий смак, навіть в жирових начинках.

 

Желатин незамінний в харчових продуктах як:

• емульгатор і стабілізатор з нейтральним смаком для молочних продуктів і десертів;

• речовина, що відповідає за желирування і створення форми різних кондитерських виробів;

• піноутворювач в хлібобулочних виробах, тортах і десертах.

 

Використання:

Харчовий желатин зазвичай продається в сухому вигляді, кристалики прозорі або злегка жовтуваті, речовина немає смаку та запаху.

 

Розбавлена в воді або кислотах, речовина сильно набухає, але не розчиняється повністю. Щоб остаточно розчинити желатин, з'єднання потрібно підігріти або дати постояти в гарячій рідині без нагрівання, після охолодження розчин переходить в стан холодцю.

 

Важлива особливість желатину, що він може як збільшити термін придатності продукту, так і підвищити його стійкість до заморожування-відтавання.

 

Спосіб застосування:

1 спосіб.

Для звичайного желе або зaливнoгo: необхідно 25-30г пopoшку жeлaтину нa 1л рідини. 30г – цe 2 cтoлoві ложки з невеликою “гіркою”.

Якщо хoлoдeць жирний (зі свинини), a в желе багато caхapу, то краще трохи збільшити дозування згущувача. Такі пропорції підходять для заливного з язику, риби, холодцю з курки або м'яса без кісток.

Якщо потрібно щільне желе, особливо для прикраси тортів і десертів, то кількість згущувача необхідно збільшити до 40-50г на літр.

 

2 способ. Для того, щоб замочити порошковий желатин потрібно використовувати 6 гр. води на 1 гр. желатину силою вище 200 bloom, і 5 гр. води на 1 гр. желатину меншої сили.

Желатин починає танути при 41°С. Для того, щоб він повністю розійшовся, не треба кип'ятити його. Краще дати довше постояти в гарячій рідині без прямого нагріву. Залишити в воді для набухання (10 хвилин).

 

Покласти в гарячу (близько 60-70°С) рідину, невеликого обсягу - близько 30-50 мл (щоб він розчинився, і було простіше відстежити всі грудочки, перемішати, і при необхідності процідити). Трохи почекати, і гарненько розмішати вінчиком до повного розчинення желатину.

 

Можна акуратно - трохи підігріти, якщо желатину багато, і температура води сильно впала при його додаванні. Перелити в решту рідини кімнатної температури, гарненько розмішати.

Залежно від рецептури обраної страви охолодити або використовувати в теплому вигляді.

 

Сила желатину: 240 bloom. Вона вимірюється в градусах «Блюмах». Желатин з високим ступенем Блюма утворює сильніший гель, має світлий колір і хороший смак.

Основні
Країна виробникУкраїна
Вага500 г
Користувальницькі характеристики
Виджелатин
  • Ціна: 247,50 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner