Пекан смажений карамелізований (вакуум) 1 кг
- Немає в наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 170696715
1 225,50 ₴
Показати оптові ціни- +380 (98) 472-71-72Менеджер Ганна
- +380 (93) 185-03-93Менеджер Ганна
Шукаєте заміну звичним перекусам, щоб було і смачно, і йшло на користь здоров’ю? Спробуйте пекан! Завдяки рівномірному обсмаженню та невагомому шару карамелі його ніжний горіховий смак розкривається додатковими ванільними відтінками насолоди. До того ж його ядра приховують в собі таємну природну силу Омега-3 та Омега-6 жирних кислот, а також такі макро- і мікроелементи, як фосфор, калій, кальцій, залізо, цинк та марганець. Що все це означає? Що ваші серце, мозок та вуглеводний обмін працюватимуть у злагоді, якщо ви будете вживати хоча б 30 г цього горіху на день.
Корисні властивості:
Нормалізує тиск, рівень глюкози та холестерину в крові.
Завдяки високому вмісту марганцю підвищує опірність організму до вірусів.
Знижує ризик утворення жовчнокам'яної хвороби.
Поліпшує травлення та роботу кишківника.
Кальцій, магній та фосфор сприяють зміцненню кісток та зубів.
Покращує пам’ять та когнітивні функції мозку.
КБЖУ на 100 г:
Калорії – 700 ккал
Жири – 70 г
Білки – 9 г
Вуглеводи – 15 г
Як використовувати:
Чудовий перекус на всі випадки життя! Гармонійно смакує з сухофруктами, медом або сиром.
Як інгредієнт печива, пирогів, мюслів та салатів додає хрумкості та корисних жирів, що особливо важливо для покупців, які намагаються слідувати принципу здорової Гарвардської тарілки.
Безглютенове печиво з пеканом
Інгредієнти:Кукурудзяне або рисове борошно — 200 г
Смажені карамелізовані пекани — 100 г
Масло вершкове — 100 г
Тростинний або кокосовий цукор — 100 г (або сироп агави — 80 г)
Яйця — 2 шт.
Ванільний екстракт — 1 чайна ложка
Розпушувач для тіста — 1 чайна ложка
Сіль — 1/4 чайної ложки
У великій мисці змішайте розтоплене масло з цукром (або сиропом агави) та ванільним екстрактом до однорідності. Додайте яйця і ретельно перемішайте.
Всипте борошно, розпушувач і сіль. Замісіть до утворення м’якого тіста.
Покладіть нарізані пекани, рівномірно розподіляючи їх по тісту.
Сформуйте кульки розміром з велику вишню і розкладіть їх у форму, попередньо змащену маслом чи вистелену пергаментом.
Випікайте у духовці приблизно 12-15 хвилин до утворення золотистої скоринки при температурі 180 °C.
Як зберігати:
У герметичній упаковці або контейнері, щоб уникнути вологості та виникнення плісняви. Якщо ви плануєте зберігати горіхи тривалий час, краще покласти їх у холодильник — це допоможе запобігти окисленню жирів.
Як ми зберігаємо та фасуємо:
На складі з контрольованим рівнем вологості та тьмяним світлом, у заводському вакуумному пакуванні.
З чим найчастіше беруть/cумісні:
З різними видами безглютенового борошна (кокосовим, мигдалевим, кукурудзяним, з волоського горіха, рисовим), з підсолоджувачами (сиропом агави або топінамбура), з ванільним екстрактом, сухофруктами (курагою, чорносливом, журавлиною), з горіхами (мигдалем, фундуком, волоським горіхом, макадамією), з насінням (чіа, льоном, очищеним та неочищеним насінням коноплі, розторопшею), крупами (кіноа, амарантом).
Основні | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | США |
Фасовка | Пакет |
- Ціна: 1 225,50 ₴