Цукат груші половинки, 1 кг

- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 173409911
261 ₴
234,90 ₴
Показати оптові ціни- +380 (98) 472-71-72Менеджер Ганна
- +380 (93) 185-03-93Менеджер Ганна
Цукати груші — натуральні солодощі, що ніби на крилах, переносять у сади дитинства, де стиглі плоди пахнуть медом та сонцем. Дбайливо висушені половинки, зварені у цукровому сиропі, мають ніжну тягучу текстуру, що змушує забути про марні тривоги. Секретний інгредієнт №1 для десертів, прикраса для випічки чи сирної тарілки — спробуйте і ваші домашні скажуть вам “дякую!”. Радимо сприймати ці солодощі максимально серйозно: вони не містять штучних барвників чи консервантів, а головне — приховують потужні запаси вітамінів та мінералів.
Корисні властивості:
Серцевий допінг. Груші відомі високим вмістом калію, який сприяє нормалізації серцевого ритму, артеріального тиску та підтримує еластичність судин.
Злагоджене травлення. Харчові волокна стимулюють роботу кишківника, запобігаючи закрепам.
Акумулювання прихованих сил організму. Флавоноїди й вітамін С допомагають організму боротися зі стресом, зміцнюють імунітет та уповільнювати процеси старіння клітин.
Заспокоєння для нервової системи. Магній та вітамін В3 сприяють зниженню рівня стресу та поліпшенню настрою. Перекус цукатами допоможе зняти втому та подарує хвилину насолоди навіть у найнапруженіший день.
КБЖУ на 100 г:
Калорії — 250 ккал
Білки — 0.5 г
Жири — 0.5 г
Вуглеводи — 65 г
Як використовувати:
Пиріг “Смак осені”. Збийте 2 яйця з 80 г цукру. Додайте 100 г розтопленого масла та 100 мл молока. Просійте 200 г борошна з 1 ч. л. розпушувача та змішайте з рідкою сумішшю. Всипте 100 г подрібнених цукатів з груші та 50 г волоських горіхів. Вилийте тісто у змащену форму і випікайте 40 хвилин при 180°C.
Чизкейк “Груша в обіймах сиру”. Змішайте 200 г маскарпоне, 150 г кисломолочного сиру, 80 г цукру, 2 яйця та 1 ч. л. ванільного цукру. Наріжте 100 г цукатів та додайте до сирної суміші. Для основи подрібніть 150 г печива, змішайте з 50 г розтопленого масла і втисніть у форму. Вилийте сирну суміш на основу і випікайте 45 хвилин при 160°C. Подавайте холодним.
Смузі “Фруктова батарейка”. Помістіть у блендер 1 банан, 40 г цукатів з груші, 100 г йогурту, 100 мл води та 1 ч. л. меду. Збийте до однорідності та насолоджуйтеся хвилею екзотичної бадьорості.
Пудинг “Невагомість”. Збийте 2 яйця з 80 г цукру та 1 ч. л. ванільного цукру. Підігрійте 300 мл молока, поступово вливайте в яєчну суміш, перемішуючи. Поверніть суміш на плиту та варіть до загустіння, додаючи 50 г подрібнених цукатів з груші. Якщо ви хочете, щоб пудинг мав більш густу консистенцію, додайте 5 г желатину або агар-агару, попередньо розчинених у 50 мл холодної води. Після цього вилийте пудинг у форми та залиште в холодильнику на 2-4 години до повного застигання.
Грушевий трайфл. Збийте 200 мл вершків до стійких піків, додайте 200 г маскарпоне, 2 ст. л. меду та 1 ч. л. ванільного екстракту. Печиво (пісочне, бісквітне чи савоярді) поламайте на шматочки та викладіть у келихи. На нього викладіть кілька грушевих цукатів. Наступним шаром розподіліть кремову масу. Повторюйте шари, а верхівку десерту прикрасьте тертим чорним шоколадом. Поставте в холодильник на 1-2 години, щоб після насолодитися ніжною багатошаровою текстурою.
Як зберігати:
Цукати з груші найкраще зберігати у скляній або пластиковій герметичній тарі, щоб уникнути проникнення вологи та сторонніх запахів. Тримайте їх у прохолодному, сухому місці, подалі від сонячного світла, при температурі до +20°C. Якщо у приміщенні висока вологість, можна додати в тару пакетик з силікагелем. Для тривалого зберігання перемістіть цукати до холодильника, а перед вживанням обов’язково дайте їм нагрітися до кімнатної температури, щоб відновити природний смак і текстуру.
Як ми зберігаємо та фасуємо:
На складі з контрольованим рівнем вологості та тьмяним світлом, у заводському пакуванні.
З чим найчастіше беруть/cумісні:
Цукати ананасів, дині або імбиру; чипси з хурми, бананів та кокосів; курага суха горна Бобоу; мармелад зі смаком полуниці; фінікова кава; крем Манго-Маракуя, без цукру, Gustyi; суміш горішків, цукатів та сухофруктів; нут в шоколаді; цукор мусковадо (Мавританія); мигдалеві пластівці без арахісу, арахіс смажений, кеш’ю (половинки), бразильський горіх; какао терте або чорний шоколад 54 % Cargill; фіточай “Журавлина і гранат” “Мудрість природи”; рис басматі пропарений Lal Qilla; суміш спецій для глінтвейну “Альпійська”; льон, розторопша, чіа; приправа “Імбирний пряник”, кориця вищого сорту, мелена.
Розповсюджені питання:
Цукати з фруктів корисні, але через високий вміст цукру їх слід обмежити до 20-30 г на день. Людям із діабетом краще проконсультуватися з лікарем, щоб уникнути стрибків глюкози. Для тих, хто має надмірну вагу, цукати можуть замінити солодощі, але важливо враховувати їх калорійність і балансувати продуктами, багатими на клітковину.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Китай |
Тип продукції | Сушені |
Вага | 1000 г |
Користувальницькі характеристики | |
Культура | Груша |
- Ціна: 234,90 ₴