Манго цукат листочки, 1 кг
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 632876445
362,60 ₴
326,34 ₴
Показати оптові ціни- +380 (98) 472-71-72Менеджер Ганна
- +380 (93) 185-03-93Менеджер Ганна
Уявіть, як сонце пестить щоки, а легкий бриз приносить аромат екзотичних фруктів з саду, неподалік узбережжя Тихого океану. Пірнути в атмосферу нескінченного літа легко — достатньо спробувати цукати манго. Тонкі слайси фруктів, зварені в цукровому сиропі, набувають жувальної текстури й тануть у роті, затоплюючи спраглі рецептори соком манго. Його не дарма вважають "королем фруктів" — смак фрукту поєднує нотки ананаса, персика та апельсина, створюючи унікальний букет. Окрім цього, манго багате на вітаміни A, C та E, які зміцнюють імунітет, підтримують здоров'я серця та додають енергії. Цей фрукт ще й природний антидепресант, що піднімає настрій і дарує відчуття свята. Ідеальний перекус для тих, хто прагне відпустки, але поки що працює на мрію.
Корисні властивості:
Профілактика серцево-судинних хвороб. Калій поліпшує функціонування серцевого м’яза та артеріальний тиск. Ферулова кислота знижує рівень шкідливого холестерину й запобігає утворенню бляшок на стінках судин.
Покращення травлення. Харчові волокна стимулюють перистальтику кишківника та допомагають уникнути закрепів.
Зміцнення імунітету. Вітамін С підвищує опірність організму інфекціями.
Поліпшення настрою. Амінокислоти, триптофан та гліцин, позитивно впливають на нервову систему і підвищують стресостійкість.
Підвищення життєвого тонусу. Завдяки фруктозі дозволяють швидше подолати втому та підвищити працездатність.
КБЖУ на 100 г:
Калорії — 300 ккал
Білки — 1 г
Жири — 0.3 г
Вуглеводи — 75 г
Як використовувати:
Салат “Курка під пальмою”.
Для страви з кисло-солодким акцентом необхідно 300 г курячого філе, 1 манго, ½ червоної цибулі, пучок свіжого коріандру, 50 г кеш'ю. Посмажте курку до золотистої скоринки та наріжте її кубиками. Потім подрібніть цукати манго, цибулю і коріандр. Змішайте всі інгредієнти в мисці, додайте кеш'ю, 2 ст. л. соєвого соусу, 1 ст. л. соку лайма і червоний перець.Сорбет “Манговий бриз”.
Для приготування морозива вам знадобляться: 100 г цукатів манго слайсами, 200 мл кокосового молока, 2 ст. л. меду та 1 ст. л. соку лимона. Збийте в блендері до однорідності цукати манго, кокосове молоко, мед і сік лимона. Якщо суміш вийшла дуже густою, можна розбавити водою або молоком. Помістіть її у форми для заморожування і залиште в морозильнику на 2-4 години, поки сорбет не стане достатньо твердим.
Ніжний чизкейк з манго і базиліком.
Підготуйте 200 г пісочного печива, 100 г вершкового масла, 500 г вершкового сиру, 150 г цукру, 3 яйця, 100 мл сметани, 200 г мангових цукатів та пучок свіжого базиліка. Подрібніть печиво і змішайте його з розтопленим маслом, викладіть на дно форми. Для начинки збийте вершковий сир з цукром, яйцями та сметаною, додайте подрібнені цукати та базилік. Випікайте при температурі 160°C протягом 45-50 хвилин.
Поживний смузі з манго і вівсом.
Для корисного напою потрібно 100 г вівсяних пластівців, 50 г цукатів манго, 1 банан, 200 мл молока (коров'ячого, соєвого або мигдального) та 1 ст. л. меду. Замочіть вівсяні пластівці в молоці на ніч. Вранці додайте всі інші компоненти смузі та збийте до однорідності.
Як зберігати:
Цукати манго найкраще зберігати в сухому та прохолодному місці, захищеному від прямих сонячних променів. Для цього ідеально підійдуть герметичні контейнери або пакети, які захищають від вологи та плісняви. Якщо ви хочете подовжити термін зберігання, можна тримати цукати в холодильнику.
Як ми зберігаємо та фасуємо:
На складі з контрольованим рівнем вологості та тьмяним світлом, у заводському пакуванні.
З чим найчастіше беруть/cумісні:
Цукати ананасів, дині або імбиру; чипси з хурми, бананів та кокосів; курага Джамбо середня, чорнослив в’ялений (Венгерка), інжир сушений; кеш’ю-кокосова паста; томати в’ялені половинками; суміш горішків, цукатів та сухофруктів; нут в карамелі; сочевиця червона (Туреччина), кускус Птітім, гречка смажена; мигдалеві пластівці без арахісу, арахіс смажений, кеш’ю (половинки), бразильський горіх; какао терте або чорний шоколад 54 % Cargill; фіточай “Мультифруктік” “Мудрість природи”; рис басматі пропарений Lal Qilla; суміш спецій для глінтвейну “Альпійська”; льон, розторопша, чіа; приправа “Імбирний пряник”, кориця вищого сорту, мелена.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | В'єтнам |
Культура | Манго |
Вага | 1000 г |
Користувацькі характеристики | |
Вид | цукат |
Країна походження | В'єтнам |
- Ціна: 326,34 ₴