Вишня в'ялена, цукат, 500г
- Немає в наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 17320277
225,75 ₴/упаковка
Показати оптові ціни- +380 (98) 472-71-72Менеджер Ганна
- +380 (93) 185-03-93Менеджер Ганна
Вишня в’ялена, цукат
Готові піддатися ягідній спокусі на 100% і скуштувати щось до непристойності солодке? Спробуйте вишневі цукати. Ці маленькі цукрові бомбочки вибухають у роті насиченим кисло-солодким смаком, що не лишає поганому настрою та втомі жодних шансів. До того ж сама по собі вишня багата мінералами та вітамінами, що зміцнюють імунітет та серце. Ви можете додати її до улюблених горіхів, щоб створити авторський мікс для перекусу, або ж з головою поринути у втілення чудернацьких кулінарних фантазій!
Корисні властивості:
* Вітамін С сприяє зміцненню імунітету.
* Калій підтримує серцево-судинну систему.
* Цукри стимулюють розумову та фізичну продуктивність.
КБЖУ на 100 г:
* Калорії – 350 ккал
* Жири – 0.5 г
* Білки – 1 г
* Вуглеводи – 85 г
Як використовувати:
* Як декор або повноправний компонент випічки та десертів.
* Додаючи цукати в кашу або йогурт, ви перетворюєте звичні сніданки на маленьке свято!
* Фруктові коктейлі та улюблені чаї принесуть ще більше задоволення.
* Як подрібнений бонус до паштетів для досягнення пікантного балансу солодкого та солоного.
Вишнево-цукатний тирамісу на швидку руку
Інгредієнти:
* 250 г маскарпоне (або іншого м'якого сиру)
* 200 мл вершків 30% жирності
* 1-2 столові ложки цукру чи еритритолу
* 1 чайна ложка ванільного екстракту
* 200 г вишневих цукатів
* 200 г печива савоярді
* Какао-порошок для посипання
Спосіб приготування:
1. У великій мисці збийте маскарпоне, вершки та цукор.
2. Додайте ванільний екстракт і знову перемішайте.
3. Наріжте вишневі цукати на невеликі шматочки.
4. У скляний або керамічний посуд почергово шаруйте: шматочки бісквітного печива, сирно-вершкову пасту та вишневі цукати.
5. Наостанок посипте десерт какао та відправте у холодильник на 4 години, щоб всі шари ретельно просочилися начинкою.
Як зберігати:
У герметичному пакуванні або контейнері, в сухому, прохолодному місці.
Як ми зберігаємо та фасуємо:
На складі з контрольованим рівнем вологості та тьмяним світлом, у прозорому зіп-пакуванні.
З чим найчастіше беруть/cумісні:
З мигдалем, кеш’ю, фундуком, бразильським та волоським горіхом; в’яленою журавлиною, інжиром, імбиром, курагою, джекфрутом, папайєю манго; банановим фаджем; цукатами ківі; чіа, льоном, розторопшею; кокосовим згущеним молоком, арахісовою пастою; тертим какао та како маслом; ванільним екстрактом.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Україна |
Вага | 500 г |
Культура | Вишня |
Тип продукції | Цукати |
Користувальницькі характеристики | |
Висота | 100 мм |
Ширина | 100 мм |
Довжина | 100 мм |
- Ціна: 225,75 ₴/упаковка