Продавець EdoСhoc, Поділись Любов'ю! розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
12257 відгуків
Дякую за Ваш вибір💙💛

Привіт! Ваше замовлення дуже важливе дня нас! На цей момент у компанії не робочы години. Ваше замовлення буде оброблене найближчим робочим часом! Дякуємо, що ви з нами:) EdoChoc.com.ua

Ізюмсмька 5, Київ, Україна
+380 (66) 123-97-44
+380 (98) 472-71-72
Edochoс

Ананас цукат кубики натуральні 500г

-10%
  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 17416720

173,48 ₴/упаковка

156,13 ₴/упаковка

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

+380 (66) 123-97-44
Менеджер Ірина / Алла
  • +380 (98) 472-71-72
    Менеджер Ірина / Алла
  • +380 (93) 185-03-93
    Менеджер Ірина / Алла
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Ананас цукат кубики натуральні 500г
Ананас цукат кубики натуральні 500г
173,48 ₴/упаковка156,13 ₴/упаковка
Готово до відправки
+380 (66) 123-97-44
Менеджер Ірина / Алла
  • +380 (98) 472-71-72
    Менеджер Ірина / Алла
  • +380 (93) 185-03-93
    Менеджер Ірина / Алла
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Цукати.

Фрукти збирають до того, як вони повністю дозріють, щоб отримати максимальну користь. Традиційний процес зацукровування фруктів - це бланшування фруктів для пом'якшення, а потім їх замочування в концентрованих сиропах. Процес замочування фруктів в сиропі запобігає зростання мікроорганізмів, що розмножуються через створення несприятливого осмотичного тиску. Сиропи нагріваються до точних температур, щоб запобігти карамелізації або кристалізації. Цей традиційний метод використовується для тендітних або швидкопсувних фруктів і займає два місяці. Швидкий і безперервний метод займає в середньому один тиждень і застосовується для більш витривалих плодів. Після того, як плоди зливають, їх сушать.

Фрукт розрізають на більш дрібні шматочки і поміщають в нагрітий цукровий сироп, який вбирає вологу з фруктів. Період часу, необхідний для процесу консервації, залежить від розміру і виду фруктів, тобто від декількох днів до декількох місяців.


Оскільки під час процесу зневоднення використовується тепло, ананас втрачає велику частину своїх поживних речовин при сушінні. Водорозчинні вітаміни, такі як вітамін С, швидко псуються, як і мінерали, такі як калій і кальцій, які мають тенденцію падати як мінімум на 50 відсотків.

Однак сушений ананас зберігає вміст цукру і містить в два-три рази більше калорій, ніж сирий ананас. В якості перекусу це ефективний знежирений спосіб швидко набратися енергії, але якщо ви намагаєтеся стежити за своєю вагою або рівнем цукру в крові, помірне вживання свіжих ананасів або фруктів з низьким вмістом цукру буде більш здоровим варіантом.

Основні атрибути
ВиробникВласне виробництво
Країна виробникТаїланд
Вага500 г
КультураАнанас
Тип продукціїЦукати
Користувальницькі характеристики
Висота100 мм
Довжина100 мм
Ширина100 мм
ТипАнанас
  • Ціна: 156,13 ₴/упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner