Фундук бланшований, очищенний, Туреччина, 500г
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 28044807
438,60 ₴/упаковка
394,74 ₴/упаковка
Показати оптові ціни- +380 (98) 472-71-72Менеджер Ганна
- +380 (93) 185-03-93Менеджер Ганна
Фундук бланшований, Туреччина
Турецький фундук відомий на весь світ своєю якістю та смаком завдяки сприятливому середземноморському клімату, а також традиціям догляду за садами, що передаються з покоління в покоління. Дерево починає плодоносити на 5-7 рік свого життя, тому це особливо кропітка праця. З середини вересня до жовтня розпочинається довгоочікуваний збір врожаю. Цей неперевершений дар природи вражає своєю ніжністю і багатством смаку. Кожне ядро, очище до ідеальної гладкості, зберігає всі вітаміни та корисні речовини. Фундук з Туреччини – це не просто продукт, це частка сонячного літа в кожному шматочку. Смакуйте і насолоджуйтесь кожною миттєвістю.
Корисні властивості:
Нормалізує рівень холестерину, слугує зміцненню судин та серця.
Фундук є важливим джерелом вітамінів групи B, міді та марганцю, які підтримують здоров'я нервової системи, кісток і зубів.
За рахунок вмісту вітаміну С та інших антиоксидантів, фундук сприяє підтримці імунітету.
КБЖУ на 100 г:
Калорії – 650 ккал
Жири – 60 г
Білки – 15 г
Вуглеводи – 10 г
Як використовувати:
Сам по собі бланшований фундук є відмінною закускою.
Як додаток до мюслів, граноли, смузі, салату або випічки допомагає створити багатошаровий смак з ніжною горіховою нотою та хрумкою текстурою.
Італійське печиво кантучіні з фундуком
Інгредієнти:
270 г цільнозернового борошна
140 г цукру
2 яйця
140 г фундука
40 г вершкового масла
1 ч. л. розпушувача
цедра 1 лимона
Приготування:
Збийте яйця з цукром та лимонною цедрою до однорідності, поки маса не стане світлішою.
Додайте борошно та розпушувач, розтоплене масло та бланшований фундук. Тепер все гарно змішайте до утворення тіста.
Далі треба розділити тісто на дві однакові порції. Зробіть з кожної щось схоже на ковбаску.
Покладіть тісто на покрите пергаментом деко і поставте у розігріту духовку. Випікай близько 35 хвилин при температурі 180 °C.
Дістаньте майбутнє печиво і гострим ножем розріжте ковбаски на шматочки по діагоналі або горизонталі, створюючи класичну форму кантучіні.
Залиште печиво, щоб воно повністю охолонуло. Повторно розкладіть його на деко й знову поверніть у духовку. Випікайте додатково ще 15 хвилин при температурі 150 °C, перевертаючи посередині процесу, щоб надати їм необхідної хрумкості з кожного боку.
Як зберігати:
Уникайте прямого сонячного світла, оскільки воно може спричинити окислення і псування фундука. Краще зберігати його в герметичному контейнері, у темному і сухому місці.
Як ми зберігаємо та фасуємо:
На складі з контрольованим рівнем вологості та тьмяним світлом, у прозорому зіп-пакуванні.
З чим найчастіше беруть/cумісні:
З мигдалем, кеш’ю, арахісом, фісташками, грецьким та бразильським горіхом; з курагою, чорносливом, журавлиною, ананасовими та вишневими цукати; чіа, льоном, коноплею, розторопшею; цільнозерновим, кокосовим, мигдалевим та рисовим борошном; з кокосовою згущенкою або арахісовою пастою.
Основні | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Грузія |
Фасовка | Пакет |
Вага | 0.5 г |
Тип обробки | Бланширований |
Користувальницькі характеристики | |
Висота | 100 мм |
Ширина | 100 мм |
Довжина | 100 мм |
Тип | Бланшований |
- Ціна: 394,74 ₴/упаковка