Томат черрі, цукат, 1 кг
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 27977949
274,50 ₴/упаковка
247,05 ₴/упаковка
Показати оптові ціни- +380 (98) 472-71-72Менеджер Ганна
- +380 (93) 185-03-93Менеджер Ганна
Томат чері, цукат
Томати сушені в цукровому сиропі нагадують на смак цукерки з приємним приторно-солодким смаком. Маленькі та яскраві — вони стануть чудовим доповненням до улюблених страв або перекусу, який можна взяти із собою всюди. Вони зовсім не схожі на знайомі вам в’ялені помідори: їхня текстура поєднує в собі легку соковитість і має відтінки зацукрованої вишні.
Корисні властивості:
Вітамінний мікс. Томати чері багаті на вітаміни A, C і E, які підтримують здоров’я шкіри, зору та імунітету.
Здорове серце. Томати сприяють зниженню рівня холестерину та покращенню роботи серцево-судинної системи.
Поліпшення травлення. Томати містять клітковину, яка допомагає покращити роботу травної системи, нормалізує обмін речовин та сприяє відчуттю ситості.
КБЖУ на 100 г:
Калорії — 250 ккал
Жири — 1 г
Білки — 1 г
Вуглеводи — 60 г
Як використовувати:
Салати. Цукати із чері додадуть салатам цікавого смакового акценту, особливо в поєднанні із сиром фета, руколою або авокадо.
Закуски. Їх можна використовувати для створення оригінальних брускет або канапе на основі хліба чи крекерів із сиром і зеленню.
Піца. Цукати з томатів чері можуть бути нетиповим, але дуже смачним інгредієнтом для піци, особливо в поєднанні з козячим сиром і базиліком.
Випічка. Додавайте у пироги, кекси або булочки для створення оригінального контрасту.
Паста. Міксуйте з пастою або ризотто для створення солодко-кислого балансу смаків.
Сирні дошки. Додавайте цукати з томатів разом із сирами та м’ясною нарізкою на фуршетах або вечірках.
Паштет із курячої печінки. Подрібніть цукати томатів чері та змішайте їх із готовим паштетом для додаткової солодко-кислої нотки, або ж використовуйте як яскравий гарнір, посипаючи зверху.
Як зберігати:
Цукати з томатів чері треба зберігати в сухому, прохолодному місці, якомога далі від прямих сонячних променів. Найкраще використовувати герметичну скляну або пластикову тару, щоб уникнути потрапляння вологи. Температура зберігання має бути в межах 15–20°C. За таких умов цукати збережуть свою свіжість і смак на довший час.
Як ми зберігаємо та фасуємо:
На складі з контрольованим рівнем вологості та тьмяним світлом, у прозорому зіп-пакуванні.
З чим найчастіше беруть/cумісні:
Цукати зі шкірки апельсина, ананасів, ківі або вишні; в’ялена журавлина, курага, чорнослив, сушене манго, папая, маракуя; мигдаль, кеш’ю, фундук, бразильський та волоський горіх; чіа, льон, розторопша, чорний кмин; кокосове згущене молоко, арахісова паста; шоколад; какао-масло, терте какао та какао-порошок; спіруліна та хлорела; цільнозернове, кокосове, мигдалеве, рисове, гречане, гарбузове або борошно з волоського горіха; чаї із серії «Мудрість природи»; сиропи агави та топінамбура; ванільний екстракт.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Україна |
Вага | 1000 г |
Користувальницькі характеристики | |
Висота | 100 мм |
Довжина | 100 мм |
Ширина | 100 мм |
- Ціна: 247,05 ₴/упаковка