Шипшина сушена, 1 кг
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 19180682
130 ₴/упаковка
117 ₴/упаковка
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
- +380 (98) 472-71-72Менеджер Ганна
- +380 (93) 185-03-93Менеджер Ганна
Шипшина сушена
Шипшина — це не просто ягода, а символ здоров’я та витривалості, який супроводжує українців упродовж століть. Використовуйте її для приготування ароматних чаїв, варення та настоянок, бо вона славиться цілющими властивостями. Сушені плоди багаті на вітаміни С, А та Е, що зміцнюють імунітет та покращують обмін речовин. Вона широко відома як поборниця застуд, тому стане надійною союзницею в період холодів.
Корисні властивості:
Зміцнення імунної системи. Шипшина — чемпіон за вмістом вітаміну С, який допомагає боротися з інфекціями та сприяє загоєнню ран.
Підтримка серцево-судинної системи. Нормалізує артеріальний тиск, знижує рівень шкідливого холестерину, зміцнює стінки судин.
Покращення травлення. Сприяє виробленню шлункового соку, покращує апетит та має м’яку проносну дію.
Сечогінна дія. Виводить з організму зайву рідину та токсини, що дозволяє швидше позбуватися набряків.
Протизапальні властивості. Зменшує біль у суглобах, допомагає при ревматизмі й артриті.
Покращення сну. Заспокоює нервову систему, знижує рівень стресу та тривоги, що є одними з причини безсоння. Сприяє виробленню серотоніну — гормону щастя, який перетворюється на мелатонін — гормон сну.
КБЖУ на 100 г:
Калорії — 185 ккал
Жири — 0.3 г
Білки — 3.6 г
Вуглеводи — 41.9 г
Як використовувати:
Чай. Додайте 1–2 чайні ложки сушених ягід у чашку з гарячою водою і настоюйте 10 хвилин. Також вони чудово поєднуються з каркаде. Мед та лимон розкриють імуностимулюючі властивості напою на максимум.
Компоти та узвари. Додайте сушену шипшину до відварів із сушки та чорносливу. Вона надасть напою приємного аромату та кисло-солодкого смаку, який подумки перенесе вас у найзатишніші моменти вашого дитинства.
Варення. Ретельно промийте 1 кг ягід, видаліть плодоніжки та насіння. 1.2 л води доведіть до кипіння, додайте плоди та варіть на середньому вогні 30 хвилин, поки вони не розм’якнуть. Всипте 800 г цукру або підсолоджувача, сік та цедру лимона, а також корицю. Перемішуйте, поки підсолоджувач повністю не розчиниться. Варіть варення на малому вогні ще 40 хвилин, часто помішуючи, поки воно не набуде желеподібної консистенції. Гаряче варення розлийте у стерилізовані банки та закрийте кришками. Дайте охолонути за кімнатної температури. Зберігайте десерт у прохолодному, темному місці.
Як зберігати:
Шипшину найкраще зберігати в герметичному контейнері в прохолодному, темному місці за температури 15–20°C, щоб уникнути доступу вологи та сонячного світла.
Як ми зберігаємо та фасуємо:
На складі з контрольованим рівнем вологості та тьмяним світлом, у прозорому зіп-пакуванні.
З чим найчастіше беруть/cумісні:
Королівські фініки (Ізраїль); манго сушене Royal без цукру, чорниця в’ялена без цукру, ананаси в’ялені натуральні, хурма сушена, урюк преміум; абрикосові кісточки; борошно з абрикосових кісточок; кокосове згущене молоко без цукру Gustiy, косове масло та паста Сoco Viva; масло гхі Gustiy; олії холодного віджиму ТМ «Корисна олія» з амаранту, абрикосових кісточок, коноплі, льону та маку; чаї із серії «Мудрість природи; сиропи з агави та топінамбура; чорний кмин, розторопша, конопляне насіння, чіа, льон; какао-масло, терте какао та какао-порошок; спіруліна та хлорела; чорний шоколад 75 % Schokinag, шоколад чорний 72 % Cargill, шоколад чорний без цукру з еритритолом; рис басматі пропарений, кіноа біла та червона.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Україна |
Вага | 1000 г |
Користувацькі характеристики | |
Висота | 100 мм |
Довжина | 100 мм |
Ширина | 100 мм |
Тип продукції | Сушені |
Культура | Шипшина |
- Ціна: 117 ₴/упаковка